Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
26.2. - 11.3.2018
Príroda vo Vietname je veľmi rozmanitá. Nájdete tu prekrásne hory, riečne delty, tropické ostrovy a úchvatné pláže. Malebné sú predovšetkým vietnamské ryžové polia. Transfer do rezortu z letiska je 230 km trval 4 hodiny.
100 %

Služby hotela

Personál hotela bol milý, úslužný a nápomocný. Menu, ktorú by ste si mali vziať do Vietnamu, je euro alebo americký dolár. Obe meny vymeníte naozaj všade a dá sa nimi aj v prípade núdze platiť. Odporúčame vymieňať peniaze v bankách či zmenárňach. Sú skoro na každom rohu a ponúkajú dobré kurzy. Ďalšou alternatívou je zlatníctvo, prípadne hotelovej recepcie.
100 %

Izba

Ubytovanie sme mali v bungalove, ktorý bol priestranný. Nachádzal sa v krásne udržiavanej záhrade. Denne upratovali, vymieňali uteráky, osušky dopĺňali minibar, okrem iného kávu, čaj a pitnú vodu. V izbe bol televízor, fén na vlasy rýchlovarná kanvica a chladnička.
90 %

Pláž a okolie

Pláž hotela bola vyhradená pre klientov rezortu. Udržiavaná v čistote.Chránená security zamestnancom. Dostatok slnečníkov a lehátok. More tyrkysové, teplé, jeden deň bez vĺn druhý deň 2 metrové vlny.
90 %

Šport, voľný čas

Na pláži je možnosť si zahrať volejbal,alebo využívať vodné skútre a surfing pod dohľadom plážových školiteľov. Rezort vlastní bazén kde sa viete tiež osviežiť. Pri mori a bazéne sa nachádzajú sprchy, lehátka a dáždniky v dostatočnom množstve.
100 %

Strava

Na raňajky boli podávané ázijské aj európske dobroty. Vždy čerstvé pečivo a ovocie. Vietnamská kuchyňa patrí medzi najlepšie hodnotené na svete. Ochutnávka miestnych pokrmov, ako sú hovädzia polievka Pho Bo, bagety Banh Mi alebo rezance Bun Cha, je bezpochyby súčasťou každej dovolenky vo Vietname. Stravovanie v pouličných jedálňach patrí celkom určite k tomu najzaujímavejšiemu a najchutnejšiemu, čo môžete vo Vietname skúsiť. Okrem priaznivých cien sa Vám dostane skvelé jedlo. Platí pravidlo, kde je plno, je dobré jedlo.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (0)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou