Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
26.7. - 3.8.2018
V hoteli sme boli už druhý raz. Vstupná hala hotela poskytuje dostatočný priestor na relax a posedenie či už pri bare, alebo v patisérii, kde sa dajú požičať knižky, voľne uložené k knižnici; okrem iných jazykov tiež v slovenskom i českom. Nábytok, stoličky, stoly sú už trochu staršie.Inak je hotel veľmi čistý.
100 %

Služby hotela

okrem ubytovacích a gastronomických služieb, hotel poskytuje wellnes a spa (turecké kúpele, masáže a ichtyoterapiu), kozmetika (pleťové masky) a kadernícke služby. Vyskúšali sme turecké kúpele a masáže; rôzne druhy masáží poskytujú skutočne kvalitní fyzioterapeuti-maséri a fyzioterapeutky-masérky
90 %

Izba

Izba bola v poriadku, čistá, pravidelne upratovaná, výmena uterákov a plážových osušiek taktiež bez problémov; bola tu televízia,klimatizácia,chladnička možno trocha málo úložného priestoru, kedže izba bola menšia a priestranný balkon (stolík, 2 stoličky a sušiak). Wifi na izbe vypadávala - slabý signál.
90 %

Pláž a okolie

pláž bola štrková až okruhliaková; kto nie je zvyknutý chodiť po kameňoch by si mal rozhodne pribaliť obuv do vody. Celá pláž bola krytá pred slnkom plachtou, aj priamo na pláži bol zabezpečený pitný režim. Na pláži ponuka vodných športov za poplatok. Asi 2 km od hotela sa nachádza veľký bazár, dá sa tam ísť pešo alebo priamo pred hotelom je zastávka autobusu, ktorý zadarmo odvezie až k bazáru.Vzhľadom na to, e predávajúci ovládajú ruštinu, dá sa ľahko dohovoriť aj slovensky alebo česky. Inak turecky, nemecky, príp. anglicky. Cca 200 m od hotela, vedľa budovy aquaparku je menší obchodík (Market), kde je veľmi ochotný majiteľ a predávajúci, ponúka fantastický turecký med ( handmade výrobok neobsahuje cukor ) rôzne druhy čajov , kávy a iné sladkosti, tiež rôzne druhy vína.
90 %

Šport, voľný čas

detský kútik a fantastický animačný tím, fungoval v rôznych jazykoch, každý večer bol pripravený tématický program (turecký tanečný večer, mongolský tanečný večer, aquabely, súťažný večer pre páry ap). Na pláži sa dal hrať volejbal, pri bazéne šípky, doobeda aquaaerobik a joga
100 %

Strava

bohatý výber jedál formou švédskych stolov a bufetov, dali sa vybrať jedlá aj pre ľudí s tráviacimi problémami (žalúdok, pankreas, diabetes)
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou