Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
14.8. - 21.8.2017
Celkový dojem hodnotíme veľmi pozitívne. Krásna izba, chutné jedlo, ochotný personál, ale hlavne perfektný bazén a krásne more.
90 %

Služby hotela

Služby hotela hodnotíme veľmi pozitívne. Na každom rohu bol veľmi milý, usmievavý a ochotný personál. Vždy keď ste potrebovali nejakú informáciu, tak Vám s ochotou poradili. Hodnotenie 90 % dávame preto lebo nemilo nám prekvapil úvod dovolenky. Na hotel sme prišli o 04.00 hod. ráno, pričom sme sa šli ubytovať na recepciu. Tam nám recepčný povedal, že majú malý problém, pričom problém spočíval v tom, že izbu, ktorú sme mali rezervovanú mali obsadenú. Z tohto dôvodu nám recepčný ponúkal, aby sme túto noc prespali vo vedľajšom hoteli, pričom uvedený hotel mal byť kvalitnejší a ráno by sme sa ubytovali v našom pôvodnom hoteli. Samozrejme, že s touto ponukou sme nesúhlasili a po krátkom dialógu a trvaní na tom, že chceme hovoriť s manažérom hotela sa zrazu našla krásna izba. Toto však bol jediný nepríjemný zážitok z celej dovolenky. Čo sa týka služieb, jediným negatívom hotela bola upratovačka. Či ste jej bakšiš nechali alebo nie "upratala" si izbu po svojom. Keď sa jej chcelo, tak Vám ručníky vymenila a ustlala posteľ a keď sa jej nechcelo, tak neurobila nič, okrem toho, že vzala bakšiš. Krátka sťažnosť na oddelení vzťahov hneď vedľa recepcie problém okamžite vyriešil. V priestoroch hotela sa nachádzali taktiež obchody s rôznym druhom tovaru.
100 %

Izba

Moderná, priestranná, pohodlná posteľ, dostatok úložného priestoru, minibar denne doplnený, k dispozícii taktiež trezor zdarma. Balkón taktiež priestranný s výhľadom priamo na bazén a more. Izba klimatizovaná.
100 %

Pláž a okolie

Pláž piesočnatá a čistá. Postupný vstup do mora, čistá voda. Pozdĺž celého pobrežia sa tiahne promenáda vhodná na prechádzky. Lehátok bolo dostatok pre každého.
100 %

Šport, voľný čas

Animátori aktívni, vždy lákali ľudí na rôzne aktivity, či už to boli šípky, volejbal, vodný aerobik, petang, stolný tenis, jóga. Každý večer prebiehal pri bazéne, resp. v areáli hotela vynikajúci program.
100 %

Strava

Strava pestrá, stále dopĺňaná, každý si vyberie podľa svojej chuti. Strava bola podávaná formou švédskych stolov v časoch raňajok, obeda a večere. Na obed ste sa mohli najesť v hlavnej budove alebo v snack bare na pláži, kde taktiež podávali obedy. V čase o 15.00 hod. sa pri bazéne, resp. pri snack bare na pláži podávali ovocné nanuky. V čase o 16.00 hod. sa podávali pri bazéne rôzne pochúťky, či už to bol kebab, hot-dog, bageta, waffle, zmrzlina, šišky, melón kukurica, atď. V snack bare na pláži staršia pani robila taktiež plnené lokše. Všade, či už to bolo v bare pri bazéne alebo snack bare na pláži boli samoobslužné automaty s ľadovou drťou,kávovarmi a automatmi na džúsy. Barmani Vám urobili akýkoľvek drink, mohli ste ich požiadať o čokoľvek ste chceli, či už to boli cocktaily alebo obyčajné pivo, radi Vás obslužili. Na recepcii ste sa mohli objednať taktiež na večeru v niektorej z 3 a la carté reštaurácií.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (4)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
90 %
12.7. - 19.7.2021
Hotel krásný,pro děti tobogány,jídlo naprosto výborný, v dobe Covidu výborně vymyšleno..za nás krásny,čistý hotel.
90 %

Služby hotela

80 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac
100 %
21.7. - 28.7.2021
Všetko úžasné, až na cestovnú kanceláriu. Delegát sa na nás absolútne vykašľal. Ale dovolenka parádna.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
28.6. - 8.7.2019
V tomto hoteli som bola už 8 krát. Keby nebol dobrý, asi by som tam nechodila. Považujem ho už za rodinný hotel. Ľudia sú tu príjemní, personál na jednotku.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac
100 %
26.6. - 6.7.2018
Bola som tu už šiestykrát.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

80 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou