Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
16.1. - 26.1.2019
Boli sme veľmi spokojní,krásny hotel,izbu sme mali De Luxe nádhernú, vždy čistú,otočenú do uličky, ktorá je tichá,výhľad na susedný hotel ale s krásnou zeleňou, personál milý, dovolili nám ponechať si veci v izbe dlhšie, nakoľko sme odlietali vo večerných hodinách, požičiavali motorky priamo pred hotelom, cena sa dala na viac dní aj dojednať. Pláž s morom blízko len cca 50m, kludná, keďže je na konci celého Patongu, dali sa zakúpiť lehátka a slnečníky, ale my sme ich nevyužívali, takmer každý deň sme motorkou navštívili inú pláž smerom na Karon, Kata, Kamala, Surin (na posledných dvoch sú úžasné veľké vlny, v ktorých sa môžete vyblázniť),v blízkostí pláží sú stánky so suvenírmi a bufety s dobrým jedlom,čerstvé ovocné nápoje,masáže. Najkrajšia pláž pre mňa bola Freedom beach-romantická,kludná, oddychová s možnosťou bufetov, platená 200BHT na osobu,museli ste k nej zísť strmými schodami za cca 10-15min, ale stálo to za to. Pre priateľa bola úžasná Paradise beach, tiež platená 200BHT na osobu, kde bola hudba, volejbal, oplatí sa tam šnorchlovať .
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

Na pláži sú možnosti vodných športov, ale my sme len plávali. Voľný čas sme si rozdelili na 2 celodenné výlety na Phi Phi a k ostrovu Jamesa Bonda. Príroda je tam neskutočne krásna, neobmedzene nám dávali na lodi piť chladenú vodu a Coca Colu, v cene bol obed formou výberu čoho ste chceli a koľko ste chceli a na ceste späť nás osviežili ovocím / melón a ananás/ ostatné dni sme motorkou spoznávali chrámy a Big Budhu, sloníkov, šou exotických vtákov, opičky..krásny západ slnka na najjužnejšom cípe Puketu a takmer vždy na inej pláži.
100 %

Strava

My sme mali len raňajky, ale bol to dobrý štart do celého dňa, mali široký výber formou bufetov, dokonca vždy mali aj ich domáce teplé jedlá, ktoré boli veľmi chutné ...ovocie, koláčiky... s týmto sme vydržali takmer celý deň až do 16,00hod ,potom sme jedli vždy na mieste , kde sme sa nachádzali, možností stravovania je tam neúrekom a za dobrú cenu.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (2)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
60 %
13.3. - 26.3.2023
Dobrá poloha pri pláži v pokojnej časti inak rušného letoviska PATONG, cca 10min pešo od Bangla road. Bazén na streche s pekným výhľadom na pláž. Raňajky veľmi slabý výber, každý deň rovnaké menu. Obsluha nestíha upratovať stoly v inak veľmi malej raňajkovej reštaurácii vzhľadom na počet hostí. Upratovací servis slabý, bežne sa stávalo, že ani o 16:00 izba ešte nebola uprataná. Ceny drinkov a jedál prehnane vysoké. Obsluha recepcie slabšia angličtina. Izby priestranné avšak opotrebované, kúpeľne špinavé a upratovaním zanedbané, miestami až plesne. Celkový dojem priemerný hotel sotva na úrovni 4*. Transfer z hotela na letisko nám cestovka nezabezpečila, museli sme si zabezpečiť vlastné taxi.
50 %

Služby hotela

40 %

Izba

70 %

Pláž a okolie

60 %

Šport, voľný čas

20 %

Strava

90 %
21.1. - 4.2.2020
Hotel sa nachadza v kludnej casti ... do centra Patong cca 10 min chôdze. Vhodny pre tych, ktori nepotrebuju kazdy vecer pocuvat rusny zivot . Plaz je priblizne 3 minuty cez cestu. Sice lehatka a slnecnik sa platia, ale plazovy personal sa stara o vsstko.
90 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

70 %

Strava

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou