Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
12.1. - 24.1.2019
uzasna dovolenka.....urcite radi zopakujeme, ale na dlhsie
100 %

Služby hotela

vsetko bez problemov, mily, ochotny a usmievavy personal
100 %

Izba

izbu sme mali na prizemy v krasnej tropickej zahrade, denne 2 flase vody, hygienicke potreby doplnovane.izby , Tv, rychl. konvica, plazova taska s osuskami....na to, ze tam ide clovek iba prespat, tak uplne v pohode
90 %

Pláž a okolie

plaz cista, ale nicim vynimocna.... more teple
100 %

Šport, voľný čas

chodili sme na rozne vylety..po ostrovoch...vecer nocny zivot...to treba zazit....skvele jedlo vsade na ulici
100 %

Strava

mali sme iba ranajky, ale stacilo. Ranajky sa podavali do 11.00Dostatok vsetkeho, vela ovocia.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (4)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
100 %
23.2. - 6.3.2024
Krásná dovolená.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

80 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
14.2. - 28.2.2022
Deevana Patong resort & spa, pre mna bol 2 tyzdna 2 domov, perfekne postarano o vsetko, vcetne vsetke proti covidove ohranicenie, strava ranajky, vecere fantasticke, hotel je velky, zahrada mohla byt lepsia, plaz cca 800 od hotela dava ti moznost poznat bezny zivot thaipeople, teplo + voda, obcas sprchne co nic nie meni, lebo velmi rychlo pride slnko. Pre mna + potapanie, aj nocne v 12 km Kata beach , Phuket dive tours center.
90 %

Služby hotela

90 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

100 %
23.3. - 6.4.2017
Tento hotel mohu velice doporučit. Velice milý a ochotný personál, zvláště na recepci slečna (paní) Tuk, taktéž i uklízečka a další personál. V hotelu se nachází nádherná zahrada, domky v zahradě čisté, uklizené, na to, že se nachází hotel v centru, je tam klid.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

77 %
10.2. - 23.2.2015
Aj napriek nedostatkom, Deevana Patong resort určite odporúčame tým, ktorí sa rozhodnú pre dovolenku v najrušnejšom Patongu. Thajsko ako také má mnoho tvárí, na jednej strane nádherná príroda a na druhej zmes najprízemnejšej zábavy. Neholdujeme nočnému životu, no chceli sme vidieť na vlastné oči, o čom to všetci hovoria. Bangla road, ako hlavná tepna Patongu je miesto, kde nájdete naozaj všetko, od prostitútok, strip barov, dobrých rockových krčiem, travesty show po KFC (asi keby vám vyhladlo) :) V Patongu je plno dobrých reštaurácií, obchodov, barov, stačí sa riadiť jedným, ísť tam, kde je veľa zákazníkov, to je známka kvality. Hoci sme išli s predsavzatím požičať si scooter, ich doprava a naša úcta k životu nám to nedovolila :) Posledný deň sme dokonca videli 10m od nás bumbác, kedy sa dva mopedy zaplietli jeden do druhého a ruky nohy lietali vzduchom (všetci odkráčali po vlastných). Z výletov sme boli na Phi Phi a v Pang Nga. Krásne zážitky. Hotel výborný svojou lokalitou, neďaleko rušnej časti Patongu, 10min. od Bangla road, nákupného centra Jungceylon a rovnako 10min. aj od pláže pritom však v úplne kľudnej a tichej časti, čo je jeho najväčšia výhoda. Na každom rohu v okolí sú potraviny. Hneď pri hoteli sú dve nemecké reštaurácie, kde každý deň za smiešny peniaz ponúkajú menu (také naše, klasické rezne, guláš ;)), tam sme chodili, keď už nám thaifood liezol očami. Hotel ako taký je čistý, starajú sa, no obrovskou, priam katastrofálnou nevýhodou sú komáre, od zotmenia, až kým nie je slnko vonku. Neexistuje posedieť si večer na terase, zabudnúť otvorené dvere..
77 %

Služby hotela

77 %

Izba

77 %

Pláž a okolie

77 %

Šport, voľný čas

77 %

Strava

Zobrazit více

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou