Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
10.2. - 18.2.2020
Celkový dojem z hotela bol vynikajúci. Hotel bol čistý, príjemný a pôsobil luxusným dojmom. Trúfam si tvrdiť, že naživo ma očaril viacej ako z fotografii. Jednoducho v každom jednom smere milo prekvapil. Treba však v hoteli rátať s vyššími cenami, ako by ste od Thajska očakávali. Nie je to však nič strašné. Ak teda hľadáte vážne pokojný a luxusný hotel, určite ho vrelo odporúčam
100 %

Služby hotela

Najviac nám učarovalo správanie sa personálu hotela, ku ktorému nemôžem mať žiadne námietky. Boli stále pozitívni, milí a úslužní. Ak niečo potrebujete, snažia sa byť čo najviac nápomocní a ich neustály úsmev vám zlepší náladu. Treba si však dať pozor na to, že ceny v hoteli nikdy nie sú konečné. Ku každej jednej službe či položke (jedlo, pitie, športové aktivity, taxík či výlety) bolo naúčtovaných navyše 10% ako servisný poplatok a 7% taxy. Odporúčam teda výlety a taxíky nerezervovať priamo cez hotel.
100 %

Izba

Mali sme izbu Ocean view loft. Izba bola priestranná s dvomi poschodiami a s nádherným výhľadom na more. Izba mala z terasy priamy vstup do krásneho bazéna, ktorý by bol určite vhodný aj pre plavcov, keďže bazén bol hlboký 1,70 m a dlhý cca 35 m. Izbu však odporúčam najmä párom, kedže vnútorná dispozícia izby nemusí byť pre každého (otvorená a presklenná kúpeľňa bez dverí)
100 %

Pláž a okolie

Pláž bola nádherná, čistá a panoval tam absolútny kľud a ticho. Hotel sa však nachádzal "na samote", čo bolo na jednej strane vynikajúce a na poriadny relax ako vyšité, no reštaurácie či obchody v blízkom okolí hotela nenájdete. Kúsok od hotela však bol lokálny taxík, ktorý nás vedel zobrať na rôzne zaujímavé miesta.
90 %

Šport, voľný čas

Možnosť športových aktivít na hoteli bola, no väčšina z nich bola spoplatnená nie práve malou sumou. Avšak našiel sa aj program, ktorý bol bez poplatku. Na pláži boli k dispozícii Paddle boardy a plávacie dosky - všetko bez poplatku.
100 %

Strava

V hoteli sa nachádzajú dve reštaurácie, ktoré si boli typom jedla veľmi podobné. Raňajky boli úžasné. Na výber bolo veľké množstvo zdravého jedla (ovocie, jogurty, rôzne miestne špeciality). Veľkou výhodou bola možnosť výberu z raňajkového jedálneho lístka, takže jedlo bolo vždy chutné a čerstvé. Obedy a večere sme mali formou a lá carte. Jedlo bolo chutné, pekne naservírované, avšak na thajske pomery celkom drahé. Ceny však boli podobné tým európskym.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (0)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou