Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
31.3. - 17.4.2019
Odhliadnuc od znečisteného ovzdušia sa nám v Chiang Mai páčil.
100 %

Služby hotela

Tento skvelý hotel v krajine úsmevov je na kľudnom mieste, poloha je ideálna v blízkosti centra. Výborné WIFI pokrytie. Ideálny pre dvojice. Personál hotela je veľmi milý, ústretový a pozorný. Boli sme spokojní nielen so službami hotela, ale aj so službami CK. Dovolenka splnila naše očakávania, všetko bolo perfektne naplánované a zosúladené. Zájazd bol veľmi dobre organizačne zabezpečený, všetko prebiehalo hladko.
100 %

Izba

Izba bola príjemná a pohodlná, vybavená všetkým potrebným, klimatizácia fungovala dobre, len bola trošku hlučná. V izbe bola denne k dispozícii bezplatná balená voda. Náš 16 dňový pobyt bol veľmi príjemný.
100 %

Pláž a okolie

Pláž sme nemali, ale bazén na 3.poschodí,čistá voda, dostatok ležadiel a slnečníkov a dobre udržiavaný. K dispozícii sú osušky. Súčasťou je aj malý bar-reštaurácia s obsluhou. Spolu s posilňovňou moderným vybavením tvoria príjemné miesto na oddych a relax.
100 %

Šport, voľný čas

Hotel sa nachádza asi 10- 15 minút chôdze od nočného trhu v centre mesta. Takisto všetky hlavné atrakcie boli ľahko dostupné, či už pešo alebo tuk-tukom. Zažili sme aj oslavu Songkran - thajský nový rok, nazývaný aj ako vodný festival, ktorý zahŕňa veselie, rôzne kultúrne akcie, ale hlavne polievanie vodou. Vyjsť na ulicu a zostať suchý bolo nemožné. Bol to úžasný zážitok.
100 %

Strava

Mali sme raňajky formou bufetu s vynikajúcim výberom veľkého množstva rôznych druhov jedál - sladké, pikantné, vegetariánske, vaječné, rybacie, mäsové..... Naozaj bohaté raňajky so všetkými druhmi jedla. Samozrejmosťou bola zelenina a ovocie.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou