Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
19.3. - 30.3.2023
Srí Lanku sme navštívili už druhý krát i napriek tomu, že cesta trvá 12 hodín aj s prestupom. Ostrov je perla Indického oceánu. Srí Lanka znamená v preklade Prekrásna krajina a takou aj skutočne je.
90 %

Služby hotela

So službami na hoteli sme boli spokojní. Personál hotela je milý, priateľský, nápomocný vo všetkom. Boli sme hneď z príchodu ubytovaný s možnosťou využívať služby all inclusive.
80 %

Izba

Izba bola veľká priestranná, s veľkou kúpeľňou, so sprchovacím kútom a toaletou. Nakoľko nie je vybavené v kúpeľni vetranie cez okno, ale len ventilátorom vytvára sa veľká vlhkosť, ktorá sa usadzuje na steny a spôsobuje pleseň. Celkove na ostrove je veľká vlhkosť spôsobená aj zrážkami.
90 %

Pláž a okolie

Hotel sa nachádza priamo na dlhej piesočnej pláži, ktorá je udržiavaná miestnym personálom. More búrlivé, krásne, čisté, teplé nie však vhodné na plávanie nakoľko boli veľké vlny. Včase odlivu sme si našli pás medzi vlnami, keď sme sa mohli nadnášať za pomoci nafukovacieho vankúša. Pláž je obkolesená peknou zelenou vegetáciou, s množstvom krkavcov a veveričkami. Vo veľkej palmovej záhrade je bazén a dostatok lehátok.
80 %

Šport, voľný čas

Hotel ponúka množstvo športového vyžitia. Animátori sa starajú o zábavu od rána do večera. Je možnosť zapožičania spoločenských hier.
100 %

Strava

Strava veľmi chutná vo forme švédskych stolov. Bolo z čoho vyberať. Každý si nájde to svoje podľa chuti. Nechýbali ani plody mora, zákusky, ovocie a zmrzlina. Počas celého dňa bola zabezpečená konzumácia ovocia a malého občerstvenia formou bufetu s možnosťou dopĺňenia pitnej vody.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (6)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
100 %
4.4. - 14.4.2017
Hotel prijemny, vzdy dostatok zamestnancov,aby vas obsluzili, ci vyriesili vas problem. V areali je dostatok lehatok. Rano vam ich prenesu kde potrebujete, daju vam plazovy uterak. Hned za hotelom je vlakova trat. Nas to ale nerusilo. Komare v areali neboli. Avsak vo vnutrozemi treba aplikovat repelent. Ked planujete vylety, vecer predtym na recepcii poziadajte o pripravu balickov, zabalia vam ranajky a obed. Odporucam: zmenit si peniaze na letisku (pred vychodom z haly). My sme vylety platili v eurach, masaze kartou a zmenili sme si este 200€ na darceky a tips. Bohato staci. Trba ratat s tym, ze je tam velka chudoba a kazdeho zamestnanca ci sprievodcu potesite 150-200 rupiami navyse. Trochu sa s tym aj rata a oni su velmi vdacni. Co sa tyka vyletov, tie som si dohodla s lokalnym sprievodcom uz vopred , kontakt: suresh.pushpakumara@yahoo.com. Bol spolahlivy a ochotny. Boli sme na 2dnovom vylete: slony- vyberte si najlacnejsiu moznost, tea factory- urcite nevynechajte, KANDY, prespali sme pri Dambulle, tam sme rano sli do muzea Sigirya- nic moc, ale nechcelo sa nam v tej horucave slapat na skalu, tak nam stacilo aj muzeum, Dambulla caves. Potom sme boli jeden den na Madu river safari- odporucam, tsunami muzeum, turtle farm. V aprili je uz priliz horuco a vlhko na to,aby ste to prehanali s vyletmi  Nakupy si urobte asi 1km za hotelom, su tam lepsie ceny a vyber ako sme videli na vyletoch. Plaz je dost znecistena, pred nasim hotelom bol bordel odpratany.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

70 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

77 %
12.12. - 22.12.2015
Menší hotel s veľmi príjemným personálom, vynikajúcou kuchyňou.Izby staršie, ale čisté a vždy upratané.Možnosť výletov do vnútrozemia s domorodcami,ktorí boli veľmi ochotní a ústretoví .Veľmi pekná dovolenka. Radi sa vrátime. Okolie hotela čisté, záhrada nie veľmi veľká, ale zaujímavá s dostatočným počtom lehátok a ochotou personálu.
77 %

Služby hotela

77 %

Izba

77 %

Pláž a okolie

77 %

Šport, voľný čas

77 %

Strava

Zobraziť viac
100 %
19.12. - 31.12.2015
Dojem z tohoto hotelu je velmi příznivý,byli jsme maximálně spokojeni. Jídlo výborné, skvělé ryby, kuřecí maso....Zelenina, čerstvé ovoce nakrájené, nachystané - dokonalé.Moučníky vynikající. V rámci all inclusive navíc je u baru místnost ,kde od 10,00 h. je k dispozici libovolné množství kávy, čaje, vody, džusů, nakrájených ananasů,papaye....Kdo chce relax a klid, nemůže nejít vhodnější místo.Večer se konají různé akce - taneční večery, ohňová show.. V hotelu i v zahradě naprosto dokonalá čistota. neustále během dne uklízeli a zametali.V hotelu obchůdek se suvenýry i zlatnictví.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac
100 %
7.11. - 17.11.2013
S hotelem Mermaid, jeho personálem a službami jsme byli velice spokojení a vřele ho doporučujeme všem, kteří chtějí prožít exotickou dovolenou v klidu a pohodě... Jídlo bylo perfektní - velký výběr z pikantních i méně pálivých pokrmů, mořských plodů, ovoce a zeleniny... Čistota pokojů i okolí každý den udržovaná na 100%! Jedinou vadou na kráse naší dovolené byla doprava z a na letiště... Z letiště jsme jeli do hotelu 4 hodiny a na letiště nás přivezli s velkým předstihem, takže jsme tam zbytečně čekali 3 hodiny navíc :-( Služby CK a delegáta naprosto dle představ... Byla to naše druhá dovolená přes airstop.cz a příště určitě využijeme jejich služeb znovu :-) Hotel je vhodný pro klienty, kteří preferují klid a relax... Většina hotelových hostů byla důchodového věku, děti tam v době našeho pobytu žádné nebyly.. O čistotu kolem hotelu (rozlehlá zahrada) se denně stará několik zahradníků, nikde neuvidíte spadlý suchý lísteček :-) All inclusive můžete využívat ve dvou barech (1 blíže k bazénu a 1 blíž k oceánu), ve snack baru blíže k bazénu (čaj, káva, ovoce, sladké/slané pečivo) a v restauraci v prvním patře... V hotelu je jeden obchůdek se suvenýry, ale mnohem vetší výběr je v nedaleké Kalutaře, kam vás zaveze TUK TUK za 500 Rps (tam i zpět + 1h čekání řidiče)
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac
100 %
10.3. - 21.3.2013
tento hotel byl jeden z nejlepších, který jsme během našich dovolených po světe navštívily, není nijak přehnaně luxusní, ale vkusný, a zvláště chování personálu k hostům je velmi milé, pozorné a dělá pobyt zde nezapomenutelným blízkost oceánu, čistota zahrady, dostatek lehátek, vše velmi dobré
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac
77 %
15.3. - 29.3.2011
DOPORUČUJEME vybrať si tento hotel v uvedenej oblasti. Dobré služby a čistota za veľmi slušnú cenu. Pre európskeho turistu pobyt v tomto hoteli dovoľuje spoznať výnimočný život domorodého obyvateľstva a spoznať ich kultúru. Podľa nás - miesto s najkrajším západom slnka, búrlivejším a veľmi teplým morom. Záhrada,kde sa hotel nachádza veľmi udržiavaná, rovnako i bazény. Pláž v okolí hotela je verejná, takže tam sa dá nájsť všeličo,čo domorodci potrebujú k životu, vrátane kravičiek, ktoré su v tejto krajine posvatné. Na druhej strane je iba málo miest, kde sa dostanete hned z hotela tak blízko k príbytkom domorodcov a možete sledovať ich každodenný život. Pláž bezprostredne pred hotelom samozrejme udržiavaná. Možnosť nákupov veľmi dobrá, nakoľko veľmi dobré spojenie do hlavného mesta Colombo, ako i vačšieho mesta Kalutara.
77 %

Služby hotela

77 %

Izba

77 %

Pláž a okolie

77 %

Šport, voľný čas

77 %

Strava

Zobraziť viac

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou