Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
80 %
20.6. - 30.6.2017
Čosa týka prostredia, musím uznať, že je pekné. Aj hotel je OK, ale asi sme s priateľom urobili chybu pri jeho výbere. Ide o typický "family hotel", čiže veľmi vhodný, ba priam ideálny pre rodiny s malými deťmi. My sme už tak trošku starší pár a akosi sme nedokázali nájsť svoj pokoj ani pri bazéne, ani v bare, či v reštauračnej časti. Ale pre rodinky s malými deťmi určite vrelo odporúčam, pretože animátori sa venovali deťom v maximálnej miere celý deň aj večer. Aj program v rezorte bol bohatý a určite si tam každý nájde to svoje. S priateľom sme mali zaplatený výhľad na bazén, ale bazén sme fakt nevideli. :( Ale na recepcii sme sa zoznámili s milou recepčnou, Radkou zo Slovenska a tá nám druhú polovicu dovolenky spríjemnila výmenou izby za takú, z ktorej bol naozaj nádherný výhľad nie len na bazén, ale aj na more.
100 %

Služby hotela

Celkovo môžem povedať, že služby boli OK. Izbu upratovali denne a vždy nás veľmi milo prekvapilo, keď sme na posteli našli z uterákov poskladané zvieratká, či iné blbôstky.
60 %

Izba

Izby boli čisté, minimalisticky zariadené. Osobne nám vadilo, že v sprche sme si nemali kde odložiť šampón, či iné hygienické potreby. Vyriešila by to obyčajná polička, ale asi sa minuli. Druhou, závažnejšou chybou vybavenia izieb bolo to, že kúpeľňa a WC neboli oddelené klasickou stenou, čo si myslím, že by bolo vhodnejšie. Umývadlo bolo oddelené len stenou a toaleta a sprcha boli oddelené len sklenenou stenou, ktorá však siahala len do určitej výšky, čo spôsobovalo prúdenie vlhkosti do celej izby a "vôňa" po použití WC sa takisto voľne šírila izbou. Viem, že v súčasnosti je moderný minimalistický štýl zariadenia, ale nie vždy a všade je to podľa mňa vhodné. Precestovala som naozaj pol zemegule, (43 štátov), bola som ubytovaná v rôznych hoteloch, obyčajne 4* až 5*, ale tento štýl mi naozaj akosi neprirástol k srdcu.
100 %

Pláž a okolie

Pláž a more boli jedným slovom FANTASTICKÉ. Vhodné pre deti, mladých, starých aj najstarších. Čistá, priezračná voda, pozvoľný vstup do mora, krásna piesčitá pláž... proste super!
100 %

Šport, voľný čas

Dávam síce 100%, pretože si nedovolím kritizovať niečo, čo som ani ja, ani môj partner nevyužila, takže... neviem...
60 %

Strava

Tu som naozaj v rozpakoch. Neviem, či sme už s priateľom tak rozmaznaní, nároční, alebo tá strava naozaj nebola príliš chutná. Čo sa týka pestrosti, uznávam, že bolo k dispozícii všetko. Ovocie, zelenina, dezerty, ryby, morské plody... Ale všetko varené bolo úplne, ale úplne bez chuti. Posledných pár dní už som naozaj jedla len to, čo ochutila sama príroda, čiže ovocie a zeleninu. Nechápem, či to celé bolo pripravované bez chuti kvôli tým malým deťúrencom, alebo to tak jednoducho na Malorke chodí. Keď už kuchár varí cestoviny aj ryžu v neosolenej vode, tak fakt neviem. Niektoré jedlá sa jednoducho na tanieri dochutiť nedajú. A aj keby ste sa o to pokúsili, soľničky na stole boli tak vlhké, že sa jednoducho použiť nedali. Robím v gastronómii vyše 20 rokov a preto o jedle niečo viem. Ale uznávam, že možno to naozaj bolo robené bez chuti kvôli tomu, že tam bolo veľa malých detí.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
100 %
6.6. - 10.6.2019
SUPER
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou