Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
60 %
5.9. - 12.9.2019
Najvacsim sklanim bol vyhlad z balkona izby. Pri objednavke sa ma zamestnanec AIRSTOP pytal ci si chceme priplatit za izbu kde je lepsi vyhlad. Myslel som si ze izba bude mat aspon nejaky vyhlad, a nepadlo ziadne upozornenie ze izba je proste otocena smerom na sklad s posprejovanymi stanami! Prijemny personal na recepcii. Super ze hotel je blizko plaze. Cistota izby bola asi jedina slabina hotelu. Prejavovalo sa to tym ze pri prichode bol na podlahe piesok a v kupelni sa dali vidiet vlasy po predoslych hostoch. Ale ostatne ciste.
90 %

Služby hotela

60 %

Izba

Cistota izby bola asi jedina slabina hotelu. Prejavovalo sa to tym ze pri prichode bol na podlahe piesok a v kupelni sa dali vidiet vlasy po predoslych hostoch. Ale ostatne ciste.
100 %

Pláž a okolie

80 %

Šport, voľný čas

40 %

Strava

Strava bola z menej kvalitnych surovin, zaroven bolo vidiet ze sa na potrevinach setri. Ale k cene hotela asi adekvatne.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (2)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
100 %
21.10. - 28.10.2022
skvele
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
16.8. - 23.8.2013
Celkovy dojem z dovolenky je velmi dobry, nakolko to hlavne - more a plaz su naozaj nadherne a ked nahodou nevyjde pocasie, daju sa podniknut vylety do Palmy alebo Alcudie. Pokial ide o stravu, maloco sa da vytknut, je dost rozmanita, aby si kazdy mohol vybrat. Hotel ma vynikajuca polohu vzhladom na blizkost plaze, popri promenade je velke mnozstvo vacsich aj mensich obchodov, restauracii. Nielen hotel, ale aj okolie a plaz su udrziavane. Jedine negativum je hlucnost, hudba v baroch hra prilis nahlas a dlho po polnoci.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou