Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
6.7. - 11.7.2017
Dovolenku na Ibize sme si vybrali tak, na poslednú chvíľu, na 5 dní, skrátka sme mali chuť niekam sa vybrať. Váhali sme, či do rušného strediska alebo niekde, kde už nehučia decibely vo dne v noci. Rozhodli sme sa pre tepnu zábavy Sant Antoni a dobre sme urobili. Cez deň je tam pokoj, no široká možnosť barov, reštaurácií, supermarketov a večer prehliadka začínajúceho nočného života a ľudí tak rôznorodých, že to sa ťažko opisuje. Hotel Abrat je však v dostatočnej vzdialenosti, na tichom mieste, no zároveň do 10 minút od barov Mambo, Savannah atď. (kluby Eden, či El Paradise sú tak 25 min.). Abrat leží v kľudnej zátoke a naozaj sme ani jediný večer nepočuli ruch, či hluk. Od letiska je to priamou cestou tak do pol hodiny, pokiaľ sa ide aj po iných hoteloch, vie sa to pekne natiahnuť.
90 %

Služby hotela

Hotel je novo zrekonštruovaný, dostavuje sa nové krídlo (v izbe 305 sme hluk vôbec nepočuli). Fitness centrum, bazén (krásne prerobený), pool bar, silná wifi v celom hoteli zdarma. Prenájom áut, no pozor na parkovanie, hotel má malé parkovisko, parkuje sa po okolí, čo bol problém.. Personál taký...... Výhradne staršie dámy na recepcii, jazykovo vybavené, aj anglicky, aj nemecky. Zvyšok personálu má s cudzím jazykom dosť problém, či čašníci, či upratovačky. Check in bol veľmi rýchly, prišli sme 9:30 na hotel, za 30 min sme mali izbu. Možný neskorý check out, do 20:00 (ak majú voľné kapacity), cena 40 eur.
100 %

Izba

Izba nás veľmi milo prekvapila, dostali sme s výhľadom na kopec a ostatné hotely, nepriplácali sme za seaview, čo sa nám nakoniec ukázalo ako výhoda. Ono totiž do izieb na západ (seaview) celé poobedie praží slnko, čiže pobyt na balkóne nemožný, hotové peklo. A západ slnka sa dá ísť pozrieť na sunset strip, aj s atmosférou.. Izba komplet prerobená (okrem vane), veľmi štýlovo. TV, chladnička, kanvica (čaje, káva), klíma, na terase posedenie, v kúpeľni mydlá atď. Uteráky menené každý deň, upratovanie dobré. Neostaňte prekvapení ak vám cez klímatizáciu začne prúdiť marihuanový pach.... Nám z toho bolo už až zle.. Neriešili sme odkiaľ, je to tam všade úplne bežné :(
90 %

Pláž a okolie

Všade na okolí bary, reštaurácie, nie je problém skočiť si do obchodíku a nakúpiť vodu atď. Pláž pri hoteli je verejná, malá a občas dosť špinavá od naplaveného bordelu. 1km od hotela je pláž Cala Gracio a pláž Cala Gracioneta, čistejšia, krajšia, občas v sezóne tiež naprataná, ale tomu sa nedá vyhnúť nikde na Ibize (prešli sme ich s autom dosť).
90 %

Šport, voľný čas

Bazén, fitko, v hoteli sme nevideli programy, myslím, že raz bola živá hudba.
70 %

Strava

Mali sme polopenziu a teda žiadna sláva. Hladní sme neostali, ale chuťovo i výberovo poslabšie. Ale výborné ovocie, veľký výber. Prekvapilo ma, že sladké (zákusky, torty) robili len z predmrazených polotovarov..
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
80 %
7.7. - 14.7.2017
Krásná dovolená, spokojenost.
90 %

Služby hotela

90 %

Izba

60 %

Pláž a okolie

60 %

Šport, voľný čas

80 %

Strava

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou