Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
10 %
31.12. - 8.1.2018
Na chekin sme cakali od 16:00 do 23:45. Boli sme tri rodiny. Vsetky tri izby boli na urovni studentskej ubytovne. Hned pri vstupe do kazdej z troch izieb zacitite silny chemicky zapach.
20 %

Služby hotela

0 %

Izba

NIkdy viac tento hotel. Uroven ubytovna studentov strednej skoly. Vlhky strop v rohoch plesen. Cela vybava izby bola povlecena dvojpostel a dva plazove uteraky. Ziadny nocny stolik, ziadna skrina, kufre na podlahu ...... :-(
70 %

Pláž a okolie

50 %

Šport, voľný čas

0 %

Strava

Treba cakat na vsetko.... Na ranajky rada cca do obeda. Takze usetrite obed, pretoze ranajkovat zacnete o 11:00. Na obed a veceru je vyber z 6 restaurcii s ktorych 3 su zatvortene. A jedna je Talianska z terasou takzw terasu hotel berie ako zvlast restauracio. Cize vam zostane na vyber ala menu dve a bufetove. taktiez dve. Priemerne cakate na vstup do restauracie 45 az 90 min. Alkoholicke napoje su nekonzumovatelne. Nic nie je lokalne. Je to nieco vypalene z prichutou. Pivo je 50% riedene vodou.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (3)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
90 %
23.1. - 2.2.2023
Příjemný areál
100 %

Služby hotela

90 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac
60 %
22.1. - 1.2.2014
mali sme zaplatený pobyt v Oasis Cancun, nie Grand Oasis, čiže v 4* časti. Niektoré reštaurácie a bary (tie lepšie) boli len pre Grand Oasis, pre nás bola možnosť doplatiť si, avšak za cenu 300 pesos na jedno sedenie/osoba. Najesť sa dalo, ale žiadne gastronomické zážitky od toho nečakajte. Dosť času sme trávili tým,že sme hľadali, do ktorého podniku smieme ísť. Odporúčam zakúpiť si len Grand Oasis, ubytovanie budete mať zrejme na tej istej úrovni, ale dostanete lepšie jedlo a nemusíte sa cítiť ako žobráci, že nemôžete využívať všetko čo hotel poskytuje. Cancún je krásny, ale rozhodne by sme si vybrali iný hotel, tento by potreboval veľkú rekonštrukciu, lebo najlepšie časy má už dávno za sebou... pekné a udržiavané záhrady, zopár leguánov a pávov, čistý areál, aj bazény, málo lehátiek, chodili sme si obsadzovať už šiestej ráno, inak bez šance...nákupné možnosti boli cca o 5 km ďalej, dalo sa tam ísť autobusom za 10 pesos, alebo taxíkom za 150 pesos.
60 %

Služby hotela

60 %

Izba

60 %

Pláž a okolie

60 %

Šport, voľný čas

60 %

Strava

Zobraziť viac
100 %
1.6. - 8.6.2013
Byli jsme v exotické destinaci díky AIRSTOPU už poněkolikáte,tentokrát jsme měli pár drobných problémů,Airstop je vyřešil k naší spokojenosti,takže víme,že i příště budeme cestovat prostřednictvím AIRSTOPU. Resort je obrovský,takže možností takové množství,že jsme všechny restaurace či bary nemohli navštívit,vhodné tedy pro všechny,každý si tam najde co mu vyhovuje.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou