Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
31.3. - 15.4.2019
Bola to zvláštna dovolenka (Holiday in the rain) . Mysleli sme si, že už je po monzúnových dažďoch, nebolo. Toľko vody som ešte z neba padnúť nevidel. Ale boli aj pekné dni, ostrov je prekrásny, užili sme si...
100 %

Služby hotela

Na trojhviezdičkový hotel úplne v pohode.
80 %

Izba

Tretie poschodie nad kuchyňou, výhľad na strechu kuchyne...ale to sme čakali, to sme si zaplatili. Izba už mala svoje lepšie časy za sebou, ale bola v pohode, dosť veľká a každý deň vyupratovaná.
100 %

Pláž a okolie

Pláž pekná, voda čistá, prechádzky po pláži donekonečna...Pár desiatok metrov od brehu celkom dobré šnorchlovanie a celkom pekné rybičky (s koralmi to už je horšie).
80 %

Šport, voľný čas

Šport sa nekonal (chýbal mi tenisový kurt), prechádzky po pláži a vylihovanie na pláži (teda keď práve nepršalo) bolo dostačujúce.
90 %

Strava

Raňajky podávané formou bufetu v podstate každý deň rovnaké, ale dosť bohaté na to aby si každý vybral to svoje... Obedy tiež podávané formou bufetu boli trochu skromné, ale veľmi chutné. Večere sa striedali, bufet a servírované (výber z dvoch hlavných jedál). Trochu nám vadili servírované večere, pretože čakanie na štyri podávané chody zabralo zbytočne veľa času... Sortiment síce skromnejší, ale vždy sme sa dobre najedli.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou