Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
8.2. - 16.2.2020
Celkový dojem z hotela bol od prvého momentu vynikajúci. Rezort sa nachádza na najväčšom ostrove Dhaalu atola a preto sme si ho vybrali. Máme radi krásu Maldív, ale tiež aktívnejšiu dovolenku, dlhé prechádzky. Nejde o typický malý maldivský rezort, ale každý človek si tu nájde svoje miesto. Od detí, športovcov, až po milovníkov absolútneho súkromia. Hoci ide o väčší rezort s väčším počtom izieb a víl, pláže a ani reštaurácie nie sú preplnené. Personál je veľmi milý, snaží sa vyjsť vo všetkom v ústrety. Rezort je nový, je veľmi štýlový a tiež prakticky navrhnutý.
90 %

Služby hotela

Služby sú na vysokej úrovni, je vidieť, že personál sleduje recenzie na cestovateľských portáloch a snaží sa odstrániť. Nám trochu prekážal chaos okolo objednávok a platieb v plážovej reštaurácii Breeze. Na nápoje, jedlo, účet sme čakali niekedy celkom dlho. Mali sme zaplatenú polpenziu, takže sme si niektoré dni dokupovali obed, nejaké pitie, miešané nápoje. Musím povedať, že ceny v tomto rezorte sú celkom vysoké. A započítava sa ešte daň a poplatok pre obsluhu, spolu navyše 22%. Človek je na Maldivoch to je pravda, ale nie je to prvý rezort na Maldivoch, ktorý sme navštívili a ceny sa nám videli vyššie.
90 %

Izba

Izby sú rozlohou absolútne postačujúce pre pár. Neviem, ako by to bolo s deťmi. Moderne a aj prakticky zariadené. My sme boli ubytovaní v plážovom štúdiu, ktoré malo priamy vstup na nádhernú pláž s krásnym výhľadom, hojdačku na terase, posedenie na rannú kávu. Na izbe bol kávovar, káva bola zadarmo, ako aj pitná voda, čaj. Izby sa upratujú raz denne, s upratovaním štúdia sme boli spokojní. Na jednu noc sme si vzali ubytovanie v vo vodnom bungalove. Ma priamy vstup do nádhernej tyrkysovej lagúny. Naša vila bola orientovaná na západ, takže sme si vychutnali nádherný západ slnka priamo z našej terasy. Vo vile malo upratovanie svoje rezervy. Na vonkajšom stolíku boli fľaky, ktoré si zrejme houskeeper nevšimol. Taktiež sklo na sprchovacom kúte bolo nie úplne precízne umyté.
90 %

Pláž a okolie

Hlavná pláž je dlhá, široká s nádherným bielym pieskom. Ideálna na dlhé prechádzky- Oceán však vyplavuje denne odumreté koraly, mušle. To trochu prekáža pri vstupe do vody, preto odporúčam vziať si topánky do vody. Dospelý človek to zvládne aj bez nich, ale pre deti je lepšie ich mať. Predpokladám, že koraly a mušle sú pravidelne odpratávané, pretože na začiatku pobytu ich bolo na brehu málo, ale ku koncu pobytu už dosť.
100 %

Šport, voľný čas

Čo sa týka športov, rezort poskytuje širokú škálu športového vyžitia. Od klasiky, ako je posilovňa, nemotorizované (kajaky, šnorchlovanie, paddle boarding, potápanie...), po motorizované vodné športy. Taktiež jogu, meditácie, cross fit, fly jogu a ešte viac. V rezorte je aj futbalové ihrisko, tenisový kurt, bedmintonové kurty...
100 %

Strava

Ako som spomínala, mali sme zaplatenú polpenziu. V cene sme teda mali raňajky a večere v jednej z dvoch bufetových reštaurácií Zest alebo Flavour. Človek si môže vybrať, kam sa chce ísť najesť. Výber jedál bol široký, kvalita jedla na vysokej úrovni. Nie vždy sa všetko podarilo, napríklad európske jedlá sa chuťou nie vždy vydarili, ale indická kuchyňa, ázijská kuchyňa bola chutná. Polpenzia nám stačila, sem tam sme zašli na obed do plážovej reštaurácie Breeze, kde mali výborné vyprážané kalamáre, sendviče. Okrem bufetových reštaurácií sú v rezorte ešte ďalšie al a carte reštaurácie, Sea Dragon, Smoked, Azure. Kŕasne, dizajnové na pohľad. Jedlo nevieme ohodnotiť, neskúšali sme.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (3)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
70 %
30.11. - 22.12.2023
Jmeli jsme vilu na vode .Hodne slaba v tech vilach klimatizace. V pokoje bylo 24 az 29 stupni. Tak jsme pozadali aby vymenili vilu. Dostali o neco lepsy ale stejně bylo 22 az 27.5 stupni. Pro mne jeto hodne. Jmeli jsme program all inklusive. Zeptali na recepce - muzeme pouzyvat ? Zekli co ano , mate all inclusive a do konce muzete upravyt mini bar na co vice potrebujete. Ale na konce zajezdu dostali fakturu na 580 euro. Je to podvodniki.
90 %

Služby hotela

50 %

Izba

80 %

Pláž a okolie

70 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

100 %
6.2. - 16.2.2020
Vyborny hotel pre rodiny s detmi.
100 %

Služby hotela

90 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

100 %
11.3. - 17.3.2019
velmi příjemný ostrov. byli jsme ubytování v bungalovech na pláži a bylo to velmi pěkné. stačí úplně vila s jacuzzi, totéž ještě s bazénem není potřeba. důležité je bydlet na hlavní bílé pláži. ubytování je i na druhé straně a je tam špatná pláž, resp. balvany, atd. pokud bychom ale byli ubytování v apartmánech nebo ve vilách na kůlech, nebylo by to tak pěkné. je tam moc lidí a nejsou to "maledivy"
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

80 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou