Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
70 %
12.7. - 26.7.2019
Pekný hotel na krásnej pláži ale s množstvom menších nedostatkov. Krajina s prekrásnou vegetáciou ale mimo hotela s nulovými službami a hroznými toaletami. Historické mestá s krásnou architektúrou ale budovy až na výnimky neuveriteľne schátrané. Obrovská chudoba. Komunizmus - treba vidieť, treba zažiť.
40 %

Služby hotela

Problémy (nefungujúci trezor, opravu sifónu pod umývadlom) riešili prekvapivo promptne - 15 až 30 minút od požiadania. Plusom bola široká ponuka alkoholu svetových značiek v rámci all inclusive, niektoré aj veľmi exkluzívne - napr. 12 ročný rum Santiago), miešaných nápojov a kávy, ale ako všetko na Kube, nefungovalo to dokonale. Takže si treba zvyknúť, že podstate nikdy nedostanete všetko čo majú v nápojovom alebo jedálnom lístku (snack bar alebo a la carte reštaurácie) ale v jeden deň sú v ponuke niektoré drinky, alkohol, káva, jedlo a na druhý deň majú zase niečo iné. Alebo skúsite či nemajú Vašu oblúbenú značku, drink, ... v inom bare v hoteli. Stalo sa aj to, že v niektorom bare nemali napr. pivo, colu ani Sprite v jednej chvíli. Ale ak Vás to neobťažuje a prejdete sa 100 krokov k inému baru, tam to kľudne môžu mať.
80 %

Izba

Priestranná, čistá, s veľkým balkónom, trochu opotrebovaný nábytok a dosť opotrebované uteráky v kúpeľni.
100 %

Pláž a okolie

Dlhá a nepreľudnená. Jemný bielučký piesok, priezračná veľmi teplá voda, mierne sa zvažujúce dno - po 20 metroch voda po pás a aj do 100 m od brehu sa dá stáť. Dno čisté, bez kameňov, ježkov alebo rastlín, ale teda na šnorchlovanie nezaujímavé.Vlny iba mierne, občas takmer žiadne. Na brehu množstvo pekných mušlí. Možno kvôli tej pláži boli bazény takmer prázdne a počas celého dňa množstvo prázdnych lehátok.
70 %

Šport, voľný čas

K dispozícii, hoci opotrebované biliardové stoly, air-hockey, stlný futbal. Plážový volejbal a futbal, kajaky a iné. Večerný program sa odohrával na viacerých miestach a bol nápaditejší ako v iných hoteloch kde sme doteraz boli
10 %

Strava

Najslabšia časť pobytu. Šírka ponuky aj dostatočná, ale stále rovnaká, s minimálnymi zmenami. Pre Európanov mierne povedané veľmi málo chutné. Nebol to problém tohto hotela a nie je to iba môj názor. Rovnako to hodnotili aj Nemci, Kanaďania a iní turisti, z nášho hotela ale aj z iných hotelov s ktorými sme sa stretli počas výletov a rozprávali sa. Podobné to bolo aj v ďalších 3 hoteloch vyššej triedy v Havane a Cienfuegos kde sme jedli počas výletov. Zvyčajne boli iba 1-2 druhy pečiva a chlieb iba občas - veľmi zvláštne, tvrdé, zbité dohromady, nechutné. Plusom boli čerstvé ovocné aj zeleninové šťavy a chutné tropické ovocie.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (2)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
100 %
9.11. - 23.11.2019
Úžasná dovolená!! A nedostatky, které byly vidět, jsou jen kvůli režimu, který je na Kubě a omezenému dovozu.
100 %

Služby hotela

80 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

Zobraziť viac
100 %
26.4. - 9.5.2016
Maximální spokojenost ve všem!Velmi příjemný personál hotelu,čisto,úžasná pláž i bazény,bez problému s místem na lehátkách.Bary u moře i u bazénů Jen stálé problémy s wi-fi připojením,které je dobré hlavně kvůli spojení s rodinou.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou