Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
3.10. - 25.10.2017
Príjemný malý hotel v tichom prostredí. Jeden z mála, pri ktorom je pláž nádherná aj pri odlive, nie je problém sa kúpať celý deň. Vrátili sme sa plný zážitkov tak u nás fantastická dovolenka, určite doporučujeme.
100 %

Služby hotela

Hotel ponúkal práve to, čo sme v inej destinácii ešte nezažili a to sú malé opičky, ktoré sa vždy objavili ráno a tak spríjemňovali celú dovolenku.
100 %

Izba

Ubytovanie sa ponúka v bungalovoch typu jednopodlažné a dvojpodlažné. My sme boli ubytovaní v súkromnom jednopodlažnom bungalove, ktorý spĺňal naše očakávania. Veľkú posteľ zakrývala moskytiera, ktorá nás bránila pred komármi, ale našťastie ich tam v tomto období veľa nebolo. Na izbe sa nachádzala aj rýchlovarná kanvica spolu s kávou. Kávu dopĺňali raz denne pri upratovaní, taktiež sme každý deň dostávali na izbu 4x0,5l fľaše vody. V izbe sa nachádzala klimatizácia aj stropný ventilátor. Na niektorých izbách sa dalo chytiť aj bezplatné wifi pripojenie, čo vnímame ako ďalšie plus tohto hotela.
100 %

Pláž a okolie

Táto dovolenka nás uchvátila krásnou plážou. Svoje čaro mali aj veľa spomínané vysoké prílivy a odlivy Nikdy človek nevedel, čo práve objaví pri odlive. Príliv doniesol zasa vlny, tak sa človek mohol aj trocha vyblázniť.
100 %

Šport, voľný čas

Popravde, športové aktivity sme príliš nevyužívali, ale animátori zabávali každý večer svojimi vystúpeniami, cez deň bol aerobik, vodné pólo a o piatej sa začínal hrať volejbal.
100 %

Strava

Ten, kto nie je prieberčivý si určite vyberie, jedlo na večeru sa tam obmieňalo každý deň, tak určite nemôžme povedať že by bol stereotyp. Výhodou tohto hotela tiež bolo, že o 16:00 sa podával malý olovrant a to koláčik spolu s kávou, čajom a kakaom.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
100 %
3.10. - 25.10.2017
Pekne kludne prostredie denne udrziavane travniky pozorny personal so snahou vzdy vyjst v ustrety sluzbamidovolenkarom
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

70 %

Strava

Zobraziť viac

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou