Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
30 %
29.5. - 5.6.2019
Hotel síce pekný a elegantný, ale služby na úrovni max. 2*. Dovolenka vhodná pre nenáročné rodiny s deťmi a dôchodcov. Pre ľudí, ktorí očakávajú vyšší štandard služieb, odporúčam iné destinácie, resp. iné hotelové zariadenia.
30 %

Služby hotela

Hotelový personál bol dosť neochotný a to či už na recepcii alebo v reštaurácii. Personál vo všeobecnosti bol tiež jazykovo nie dosť dobre vybavený. Nápoje počas obeda a večere rozlievané, čašníci dosť neochotní a "nevšímaví".
50 %

Izba

Izba čistá, dostatočne veľká, s množstvom odkladacieho priestoru. V izbe je veľké zrkadlo. Kúpeľňa mala sprchový kút, vaňu, bidet aj klasické WC, bola vybavená fénom, mydlom, sprchovým gélom, atď. Čo ma nemilo prekvapilo bolo využitie sejfu za poplatok 3 eurá/deň a tiež fakt, že napriek tomu, že som mala tzv. "standard room", nebol v izbe minibar (chladnička bola vypnutá a prázdna). V iných hoteloch a iných krajinách je toto bežnou súčasťou izby. Ďalšie mínus bol veľký hluk na izbe (a to aj v neskorých nočných hodinách). Mimoriadne zlá izolácia, izba bola do ulice (autá chodia stále), hluční susedia nado mnou v izbe, jednoducho otrasné.
40 %

Pláž a okolie

"Exotický" čierny piesok, v mori sa však väčšinou nedalo kúpať kvôli vysokým vlnám.
60 %

Šport, voľný čas

Oplatí sa návšteva Loro Parku, najmä ak máte deti.
30 %

Strava

Strava dosť úbohá a najmä monotónna. Dobré boli raňajky (kde aj tak nie je čo pokaziť), ale obedy a večere boli dosť chabé (netvrdím, že sme hladovali, ale výber jedál bol malý, dobré jedlá sa hneď minuli a neboli dokladané, pizza len raz počas týždňa). Snack bar, ktorý mal fungovať medzi časom obeda a večere, bol skôr poloprázdny, často boli na výber len "suché" jedlá (žemle, saláma, syr a sladkosti). Ak ste, napríklad, chceli fľašu vody, museli ste si po ňu zájsť do hotelového baru, ale až po 18:00.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou