Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
19.7. - 24.7.2017
Z terasy hotela je nádherný výhľad na more a okolie. Bazén bolo možné využívať od 8:00 do 22:00 nepretržite, čo bolo úplne super. Ležadiel a slnečníkov bol dostatok. Hotel ponúka bezplatný transfer do mesta a z mesta po zotmení. Celkový dojem bol výborný.
90 %

Služby hotela

Jedna z recepčných nevedela moc dobre po anglicky, ale druhý recepčný vedel dobre a bol veľmi nápomocný. Poradil aj kam ísť v okolí, ktorú pláž využiť a podobne. Nepáčilo sa nám, že posledný deň pred ukončením nechodia upratovať izbu. Bolo by vhodné aspoň vyniesť smeti.
80 %

Izba

Mali sme izbu otočenú do záhrady a veľmi malý balkón. Boli sme tam tri dospelé osoby a na balkón sme sa nezmestili. Matrace na posteliach boli nové a kvalitné + každý mal dva vankúše. Klimatizácia bola jedna na obe izby s tým, že v stene medzi izbami bolia diera a v nej bola klimatizácia umiestnená, takže bolo všetko počuť z izby do izby, aj keď boli zavreté dvere. Kúpeľňa bola malá a zle osvietená, ale čistá a teplá voda bola stále. Chýbalo v nej odsávanie.
90 %

Pláž a okolie

Hotel je umiestnený v kopci na začiatku strediska Stalos. V okolí bolo pár reštaurácií, obchody, zástavka autobusu. Takže všetko potrebné. Na pláž sa dalo ísť skratkou, ktorá bola trochu obtiažna a neupravená. Pláž bola vynikajúca, výborné ceny za slnečník a lehátka a málo turistov.
50 %

Šport, voľný čas

80 %

Strava

V cene sme mali raňajky, boli postačujúce. Káva bola zlá. V pool bare sa dalo objednať jedlo, varili výborne za prijateľné ceny.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (0)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou