Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
13.8. - 20.8.2020
Milé bolo, že majiteľ sa prešiel každý deň doobeda po pláži a upozornil zamestnancov, čo majú z dať pláže preč (ako donesené kamene z mora deťmi) aby sa hostia nezranili. Keďže bolo menej hostí, mohli sme v deň odletu ostať v izbe do vyzdvihnutia BEZ POPLATKU a neboli sme jediní. Zamestnanci hotela boli milí, ústretoví, ochotní a na rozdiel od iných hotelov vedeli aj milo a úprimne pozdraviť. Rúška pre zamestnancov boli samozrejmosť po celý deň. V princípe, tento hotel by som si kedykoľvek vybral opäť.
100 %

Služby hotela

80 %

Izba

V 5* hoteli by som očakával novší nábytok a bez defektov, ako vylomená lamela na smerovanie vzduchu na klimatizácii. Inak bola izba dobrá a upratovanie tiež.
100 %

Pláž a okolie

Možno to bolo spôsobené situáciou, keď nás v hoteli pre 1400 ludí bolo cca 220. Krásna pláž, volné slnečníky pri mori bez poplatku (čo je v Grécku veľký benefit), more azúrovo modré.
90 %

Šport, voľný čas

Požičať sa dal paddleboard, vodný bicykel, loď............. biliard, air hockey ......
70 %

Strava

Ovplyvnené malým počtom hostí. Proste sa nevarilo tak rozmanito, ale strava bola chutná, bol jej dostatok. Rúška mali zamestnanci celý deň a nakladali jedlo na ktoré hosť ukázala a koľko chcel. Následne mu odovzdali tanier a obslúžili ďalšieho hosťa.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (0)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou