Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
23.11. - 7.12.2019
V tomto rezorte sme boli i vlani. Odvtedy sa zlepšila už i tak dobrá kvalita služieb i strava. Hotel je 10 minút od letiska, priamo na pláži, bez schodov a komárov. Personál hotela je slušný a odchádzali sme s dobrým pocitom. Jediným negatívom bol zmeškaný let pri ceste tam a to o 5 hodín, pričom nám nebolo poskytnuté ani len minimálne občerstvenie v uzavretej odbavovacej zóne.
100 %

Služby hotela

Po príchode do hotela nám boli bez čakania odovzdané pripravené obálky s kartičkami od izieb a následne nás autíčko i s kuframi odviezlo k našej izbe.
100 %

Izba

Izbu sme mali č.1336. Je to pekná izba na 2.poschodí s kúpeľňou a balkónom. Upratovanie a 2 fľaše vedy dávajú denne, instantnú kávu, čaj a cukor iba občas. Je tam i varná kanvica a fén i dostatok úložného priestoru.
90 %

Pláž a okolie

Hotelová pláž je priestranná a je blízko. Stále bol dostatok lehátok i o 10 hodine, no ranostaji si obsadzovali miesta aj o 6 hodine ráno. Sú tam 2 móla s dobrým vstupom do mora. V prípade veľkých vĺn alebo občasného vetra je možné zájsť do lagúny vzdialenej asi 300 metrov, kde je dobrý vstup do mora i krásne ryby. Pri našom móle sme videli aj veľkú korytnačku.
80 %

Šport, voľný čas

Animátori sa snažia a zbytočne neotravujú. Príjemné sú večerné prechádzky do prístavu vzdialeného asi 10 minút.
100 %

Strava

Strava bola výborná. Na rozdiel od minulosti mäso bolo vždy chutné. Každý deň boli tiež morské plody. Mali sme: kalamáre na viac spôsobov, krevetové polievky, mušle, kraby a ryby.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou