Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb cookies. Pokračovaním v prehliadači vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Recenzie hotelov

Egypt, Hurghada

Minamark Beach Resort

60 %
  • A. D.
  • 28.08 - 04.09.2019
Ubytovanie do hotela

Nie rozsiahly hotelový komplex, bazén pre dospelých a aj zvlášť pre deti, obedy v hlavnej jedálni, nie je možnosť obedov na pláži.

  • 50 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Egypt, Ras Um Sid

Grand Hotel Sharm El Sheikh

80 %
  • 08.09 - 15.09.2019
Zájazdy do hotela

Starší ale funkčný hotel s krásnou záhradou a bazénmi . Izby zariadené starým nábytkom ale ako aj kúpeľňa všetko fungovalo. Strava chutná lem mohol byť väčší výber hlavne ovocia. Animačný program slabý. More výborné. Celkový dojem na tak na max. 4 hviezdičky

  • 60 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Titanic Palace

80 %
  • P. S.
  • 05.09 - 11.09.2019
Ubytovanie do hotela

Úžasný hotel

  • 90 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Naama Bay

Ghazala Gardens

80 %
  • I. V.
  • 26.08 - 02.09.2019
Zájazdy do hotela

Boli sme v tomto hoteli po druhy krat. Plaz a more nesklamalo, co sa neda povedat o strave. Pred dvoma rokmi to bolo o cosi lepsie,ale pokial sa na obed alebo veceru pride vcas je stale co si nalozit.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Pasha Bay

Sharm Plaza

  • L. M.
  • 28.08 - 04.09.2019
Zájazdy do hotela

Nikdy som sa netesila z dovolenky domov . Ale tu som bola bohu vdacna ze sme sli len na tyzden . Nechapem kde sa berie tolko dobrych recenzii.. hotel by som ohodnotila na 2* .4* nema ani z daleka! Hotel neodporucam

  • 10 %

    Služby hotela

  • 30 %

    Izba

  • 30 %

    Pláž a okolie

  • 0 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Egypt, Naama Bay

Ghazala Gardens

70 %
  • M. G.
  • 18.08 - 25.08.2019
Zájazdy do hotela

Hotel pekný, izby sme museli pre-dýchavať, po dvoch dňoch sme si zvykli. Ale boli čisté a upratané...to bol bonus. Okolie hotela krásne, čisté . Ale večer mŕtvo, chýba tam program pre deti, všetko za poplatok, to by som dala ako veľké mínus. Určite sa tam už nevrátim.

  • 50 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Egypt, Pasha Bay

Sharm Resort

100 %
  • Z. P.
  • 05.08 - 19.08.2019
Zájazdy do hotela

Max spokojnost so vsetkym

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Golden Beach Resort

100 %
  • 12.04 - 19.04.2017
Zájazdy do hotela

Celkový dojem super...

  • 100 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Grand Resort Hurghada

70 %
  • M. M.
  • 06.08 - 20.08.2019
Zájazdy do hotela

Vyhovujúci

  • 60 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 50 %

    Strava

Egypt, Naama Bay

Ghazala Beach

80 %
  • H. J.
  • 12.08 - 19.08.2019
Zájazdy do hotela

Veľmi príjemne strávená dovolenka. Zariadenie staršie, ale pre nenáročných postačujúce. Personál geniálny. More a pláž skvelé.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Grand Resort Hurghada

70 %
  • S. H.
  • 11.08 - 18.08.2019
Zájazdy do hotela

Dobry

  • 100 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Port Ghalib

Siva Port Ghalib

80 %
  • P. N.
  • 08.08 - 15.08.2019
Zájazdy do hotela

Velmi prijemny hotel,je to velky komplex cize nemate dojem ze je tam vela ludi

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Port Ghalib

The Palace Port Ghalib

90 %
  • M. K.
  • 08.08 - 15.08.2019
Zájazdy do hotela

Príjemná dovolenka, v peknom hoteli. Veľmi ochotný personál i krásne okolie, odporúčame všetkým.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Safaga

Imperial Shams Abu Soma

30 %
  • P. B.
  • 14.07 - 25.07.2019
Zájazdy do hotela

hotel má už svoje časy za sebou. 4 krát som už bola v egypte a veľmi sa to pohoršilo. Jediné čo možem vyzdvihnúť je neskutočne krásne more a pláž k voli čomu sme simi vybrali práve tento hotel. ale bola som z hotela sklamaná..

  • 30 %

    Služby hotela

  • 10 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Grand Hotel Hurghada

80 %
  • M. K.
  • 29.07 - 12.08.2019
Zájazdy do hotela

Krásna pláž, výborná strava a veľmi ochotní personal

  • 80 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Sharks Bay

Siva Sharm El Sheikh

80 %
  • B. B.
  • 29.07 - 05.08.2019
Zájazdy do hotela

Hotel je umiestnený na útese nad morom, všetky izby majú pekný výhľad nakoľko vstup a recepcia je na 7. poschodí a k pláži a izbám sa schádza výťahom. Hotel má pekný veľký centrálny bazén a niekoľko menších bazénov, ktoré sme ale nevyužívali. More je tam nádherné so živým koralovým útesom. Vstup je však iba cez 1 mólo, ktoré je preplnené, nakoľko iný vstup do mora tam nie je. Problém je v hoteli s ležadlami a slnečníkmi, lebo hotel toleruje ranné obsadzovanie - čo znamená, že o 7,30 ráno sú už skoro všetky ležadlá a slnečníky obsadené. Personál hotela je úslužný, ochotný a príjemný. Ak nečakáte luxus, dá sa v ňom prežiť príjemná dovolenka.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Sharks Bay

Siva Sharm El Sheikh

70 %
  • H. S.
  • 04.08 - 11.08.2019
Zájazdy do hotela

Najprv chcem povedať, že zájazd mi neprišiel veľmi drahý. A teda neočakávam, že kúpim Mercedes za cenu Trabanta. V tomto duchu sa ponesie moje hodnotenie. V tomto duchu bude aj moje hodnotenie. Viacero ľudí sa sťažovalo pri rozhovoroch, že sa im izby nepáčia, starší nábytok, staršie vybavenie kúpelní, prebytok postelí na izbe a podobne. Musím ale povedať, že ich izby som nevidel. Pri preberaní kľúčov na recepcii pri príchode recepčný utrúsil, že: Very nice room. Po príchode na izbu sme konštatovali, že žiadny prepych, skôr slabší štandard. Priestory okolo bazéna veľmi pekné a veľkorysé. Pláž skalnatá, preto do mora sa ide z móla. Personál úslužný. V hoteli veľa rusky hovoriacej klientely. Stravy hodne, ale nie je to žiadny Pohlreichov Imperial. Personál veľmi pohotovo a decentne umravňoval niektorých klientov, ktorí sa nezmestili do kože, čo sa občas prihodilo. Odporúčam taliansku aj čínku reštauráciu. Iná kvalita jedla a veľmi pokojná atmosféra v oboch, so skvelým personálom (aspoň mne sa tak videlo). Prezreli sme si aj tenisový kurt (betónový) ale povedali sme si, že radšej nie. Syn skonštatoval, že by mal obavy z nejakého zranenia, lebo kvalita kurtu bola dosť slabá. My sme prežili peknú dovolenku, naše očakávania neboli príliš náročné.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Pasha Bay

Sharm Plaza

80 %
  • K. F.
  • 07.07 - 14.07.2019
Zájazdy do hotela

pekná dovolenka

  • 80 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Sharks Bay

Siva Sharm El Sheikh

80 %
  • L. O.
  • 24.07 - 31.07.2019
Zájazdy do hotela

Dovolenka je vzdy presne taka aku si ju urobite. Hotel je starsi. Servis bol za mensi priplatok na uplne inej urovni. Do mora sa ani nedalo dostat kedze na mole boli dvoje schody a vzdy velmi vela ludi.

  • 40 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Naama Bay

Ghazala Gardens

90 %
  • Z. H.
  • 31.07 - 07.08.2019
Zájazdy do hotela

Krasne prostredie skvelí personal.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava