Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
22.6. - 6.7.2019
Boli sme tretí krát v hotelovej sieti RIU /okrem DR Kapverdy/, vždy spokojní na 100 %. TOP úroveň ubytovania, krásne udržiavaný areál, výborné služby, strava, príjemná a priateľská atmosféra. Počasie od 22.06.2019 do 06.07.2019 krásne slnečné, teplúčko aj večer. Spŕchlo len 3x večer, aj to len na pár minút, bolo to príjemné spestrenie a stále bolo teplo. Celkové dojmy z dovolenky máme len tie najlepšie, najkrajšie a najpríjemnejšie. Ďakujeme AIRSTOP za sprostredkovanie, všetko bolo na 100%. Kedykoľvek radi využijeme znova ich služby.
100 %

Služby hotela

Bez akýchkoľvek problémov, upratovanie na izbe aj večer. Ochotne sa nás chodili večer pýtať, či potrebujeme ďalšie osušky, toaletné potreby, dokonca nám pripravili postele na spanie, kým sme boli na večeri a programe. Ak sme niečo potrebovali, vždy nám hneď vyhoveli.
100 %

Izba

Boli sme ubytovaní vo VIP zóne len pre dospelých vo vile /boli sme 4 dospelí/. Všetko v úplnom poriadku, každý druhý deň dopĺňali minibar, alko, aj nealko nápoje, kávu, pitnú balenú vodu. Izba nás vždy čakala uprataná, vychladená, vyzdobená čerstvými kvetmi a labuťkami a srdiečkami z osušiek. Bolo to veľmi milé.
100 %

Pláž a okolie

Za 14 dní sme prešli všetky okolité pláže, tá naša bola najkrajšia, pravidelne čistená. Množstvo paliem, pod ktorými bolo veľa voľných lehátok, každý mal súkromie. Každý deň sme mali k dispozícii čisté osušky, ktoré je možnosť si vymeniť v priebehu dňa aj viackrát až do večera. Pre hostí VIP zóny sú k dispozícii 2 bazény s plážovými barmi, pohodlnými posteľami. My sme chodili k bazénu, kde hrala príjemná karibská hudba. Oceán vyplavuje aj riasy, ktoré však pracovníci pravidelne odpratávali. Voda v oceáne, aj v bazénoch bola teplučká a čistá.
100 %

Šport, voľný čas

V priebehu dňa animácie. V areáli piatich RIU hotelov, ktoré sú vedľa seba k dispozícii vodný park s tobogánmi a občerstvením. Taktiež Riu Pool párty, ktoré boli výborným spestrením dní, aj večerov. Každý večer v areáli hotela vystúpenia a zábava, kde sú hostia obslúžení nápojmi podľa priania. Boli sme na výlete na ostrove Saona, bol to veľmi pekný zážitok.
100 %

Strava

Neskutočne veľký a chutný výber jedál a nápojov od raňajok až po večeru. S takýmto výberom sme sa doteraz stretli len v hotelovej sieti RIU. K dispozícii á la carte reštaurácie, ktorú sú na top úrovni.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (4)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
90 %
23.12. - 8.1.2020
Boli sme veľmi spokojný ako vždy v Punta Cane, prekásna pláž, super jedlo.
90 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
27.3. - 3.4.2019
Hotel Riu Palace Bavaro je perfektní, personál ve všem vyšel vstříc, určitě na příští dovolené rádi vrátíme zpět do hotelu, není co vytknout.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac
90 %
15.7. - 29.7.2018
Služby Ck a organizacia na100%. Čistota hotela a služby na vysokej úrovni. Strava bola pestdá a dostatok počas celého pobytu. 6 reštaurácii vr. hl. bufetovej, všetky boli zdarma a bez nutnosti rezervácie dopredu. My sme boli s hotelom spokojí na 100%. Za hotelom asi 10 minút pešo sa nachádza aquapark Splash, ktorý je zdarma pre hostí RIU hotelov, ktorých je celkovo 5 vedľa seba. Hotel je situovaný podľa mňa na najkrajšej častí pláže z okolia plnej paliem. Lehátok bol taktiež dostatok. Celkovo sme boli s dovolenkou veľmi spokojní. Leteli sme od 15.7. do 30.7. a nemali sme ani jeden zamračený deň. Slnečno bolo počas celých dvoch týždňov aj teplota mora bolo okolo 29 C.
90 %

Služby hotela

100 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

100 %
31.7. - 12.8.2017
Pekný hotel ležiaci v rozľahlej oblasti 5 RIU hotelov vedľa seba. K dispozicií sú veľké izby s otvorenou kúpeľňou a balkónmi v hotelovej časti, vo VIP zóne sú izby rovnaké len sú v menších 1-poschodových domčekoch a VIP zóna je len pre dospelých. Pre všetkých hotelových hostí je k dispozícii jeden veľký bazén, poolbar, pre VIP sú k dispozícii ďalšie dva bazény. Majú samostatný bazén pre deti s malými tobogánmi a šmýkalkami pre úplne malé deti. Pre všetky RIU hotely je postavený nový aquapark, trvá to asi 15 minút sa tam dostať, klasická aquaparková zábava. Dajú sa využívať aj iné služby v rámci RIU hotelov, treba si zistiť na recepcii. Animátori pre dospelých sú fajn, menej je to pre deti. V kidsclube sme boli presne raz. O celý areál sa vzorne starajú, aj keď niekedy do bazénov nafúkalo bordel z paliem, ale chápem, že sa to nedá hneď všetko vyčistiť. Najkrajšie sú pláže, je to asi najkrajšia pláž, akú som kedy videla. Palmy dodávajú celému pobytu pri oceáne úžasnú atmosféru a dovolenku urobia tým pravým. Oceán mal 29 stupňov v auguste, za dva týždne nám pršalo asi 5x. Každá búrka trvala asi 20 minút a len osviežila vzduch. Urobili sme si výlet do Manati parku a na ostrov Saona, obe vrele odporúčam. Počas dovolenky sme mali cez Airstop zabezpečenú delegátku z miestnej cestovky Caribissimo - Radku, ktorá rozprávala plynule po španielsky a vďaka nej sme zvládli vyšetrenie našej 1,5-ročnej dcéry u miestneho lekára, ďalšie vyšetrenie v miestnej nemocnici a robila nám sprievodcu aj na Saonu. Príjemná a hlavne ochotná, jej pomoc sme veľmi ocenili.
90 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou