Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
10 %
22.6. - 29.6.2019
Celkovy dojem bol otrasny. Najhoršia dovolenka, ktorú som zažila. NEDOPORUČUJEM!!!!
10 %

Služby hotela

Služby hotela v podstane nula bodov by som povedala. V zmenárni nebol nikto každý boží deň, internet fungoval sporadicky a ďalšie služby tu v podstate ani niesú. Pri odchode si môžte odložiť batožinu do miestnosti za recepciou, v prípade ak chcete ísť ešte do mesta. Personál pre mňa najväčší otras!!! Lenivosť a neochota sto bodov!!! Manažér Ivan takisto, horšieho manažéra som nezažila. Nikto nerozpáva nemecky, slovensky, česky, anglicky len minimum. Rusky a srbsky sa dorozumiete. Pri príchode na hotel nás čakala pani na recepcii, ktorá nás v deň odchodu z izby vyhodila. Doletela do izby a začala rusky kričať na nás, čo tu ešte robíme bla bla. V izbe moja neter dvojročná, ktorá sa hneď rozplakala samozrejme. Deň pred odchodom som bola na recepcii sa informovať, kedy treba ísť z izby preč, kolegyňa tej, čo nás vyhodila bola neochotná a len povedela, nech sa pozrem do knihy od cestovnej kancelárie, cez ktorú sme išli na čas. Tam bolo písané 16:10 príde autobus. Na izbe nebolo samozrejme nikde vyznačené, kedy sa treba z izby vypratať. Takže sme sa rýchlo zbalili a odišli odovzdať klúče a potom sme skoro tri hodiny čakali na recepcii na autobus. Ešte sa vrátim k tomu príchodu, čakal tam jeden asi 80 ročný starý pán aby sa ťahal s našimi kuframi. No katastrofa. Čistota pri bazéne nulová, plavčík sa pri umývaní okolia bazénu len s telefónom hraje, takže na druhý deň je tam všetko špinavé a lepkavé ako predchádzajúci deň. V reštaurácii, či jedálni alebo ako to mám nazvať všetko špinavé, personál s nechuťou na tváry ,,upratuje" taniere, poháre a ďaľšie veci zo stola. Niekedy to tam vedelo stáť aj hodinu.
0 %

Izba

Izba bola veľká aj s balkónom. Veľmi vlhký a zatuchnutý vzduch v izbe. Ja s mamou sme boli na prvom poschodí (len pre info, hotel nieje bezbariérový, ani izby a nenachádza sa tu výťah). V celej izbe bol koberec, ktorý už si zažil svoje. V podstate asi nikdy nečistený. Videla som upratovačku ako ho čistila vo vedľajšej izbe po odchode ľudí. Zmetákom! Čistota na izbe nulová. Upratovačky prišli do izby, v kúpeľni umyli zem, dali nové uteráky ALE LEN KEĎ TIE STARÉ LEŽALI NA ZEMY!!!! Inak vám nové ani nedajú!!!! Toaletný papier dávali 1ks za deň!!! A keď videli, že ešte trošku máte, tak žiadny nedali!!! Upratovanie izby? Nie! Posteľ? Nie. Takže jedným slovom Otras. Sestra s dcérou bývali na prvom poschodí, izby sú tam renovované, žiadny koberec ale studená podlaha. Prvé poschodie bolo v podstate pre rodiny s deťmi. TV bol úzky s detskými kanálmi. U nás na prvom poschodí bol starý tučný s pár bulharskými a rakúskymi kanálmi. V našej izbe aj v izbe u sestry tiekol WC po každom spláchnutí, dokonca aj na WC za recepciou. U sestry v izbe bola ,,väčšia hygiena", upratovačky menili uteráky aj keď neboli na zemy. Inak žiadny rozdiel v upratovaní. U nás v izbe na orvom poschodí dokonca nefungovalo svetlo priamo v sprche, takže romantika pri sprchovaní zaručená.
80 %

Pláž a okolie

Pláž krásna aj s krásnym čistým morom ale preplnená. Takže ak sa sem chystáte, tak po sezóne. Lehátka s dáždnikmi predražené, platia sa na celý deň. Dostanete potvrdenie o zaplatení, samozrejme písané azbukou. Veľmi silné vlny v mory, takže si ani nezaplávete poriadne, spád nieje žiadny, voda je veľmi plytká ešte pár metrov od brehu, takže pre deti je to ok. Vzdialenosť od hotela asi 400m.
10 %

Šport, voľný čas

V hotely niesú žiadne možnosti športu. Žiadne. Majú tu dvoch animátorov, ktorý sa v podstste nehodia na túto pozíciu. V piatok mali voľno, inak každý deň pracovali. V stane pri bazéne mali farbičky, vymalovávanky pre deti, ktoré si mohli kresliť,myslím že 2 krát za deň tanocvali s deťmi, vždy tak 5-10min. na rovnaké pesničky ako každý deň. Malovali aj deťom na tvár ale pravdu povedať horších animátorov a horší program som nikdy v živote nevidela.
0 %

Strava

Strava nula bodov!!! 90% jedla obsahovalo oregáno, 90% bolo stále to isté, na 100% nám podávali jedlo z druhého dňa. Ja som dostala žalúdočné problémy a sestra vracala o sto šesť. Dcéra mojej sestry našťastie nejedla nič iné ako hranolky aj to úolné minimum, najviac sa stravovala mimo hotela. Prehodili sme slovko aj s druhými ľudmi v hotely, Češi, tiež žalúdočné problémy. Jedlo bolo buď bez chuti alebo nechutné. Kuchár aj manažér by mali dať výpoveď! Obed večera výber z 8mich jedál, plus 4 rôzne šaláty, chlieb bol stále, koláče, ovocie. Raňajky boli maslo,marmeláda, 2 typy párkov, 2 typy salámov, syr, fazuľa, opekaný špek, guličky do mlieka, stále to isté. HNUS HNUS HNUS. Inak tu bola veľká mraznička ADSI NIKDY NEČISTENÁ s rôznou zmrzlinou. Sem tam sme zašli do reštaurácií v meste. Centrum je v podstate hneď pár metrov od hotela, obchodíky, nákupné centrum, supermarkety, lekárne, reštaurácie, všetko možné. Inak, pre fajčiarov, ktorý keď sa zobudia a potrebujú najskôr kávu a cigaretu, tak tu v podstate skoro nemožné! V reštaurácii sa nefajčí, asi 10m od reštaurácie je lobby bar, kde si môžte pofajčiť ale kávu si musíte zobrať z reštaurácie do PLASTOVÉHO POHÁRA inak vás manažér zožerie!!! A to je káva len z automatu, práškový hnus!!!!! Normálnej kávy sa nedočkáte!!! Nápoje brať na izbu zakázané, ovocie, koláčiky tiež.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (1)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
10 %
22.6. - 29.6.2019
Nie wieder!!!
10 %

Služby hotela

10 %

Izba

80 %

Pláž a okolie

10 %

Šport, voľný čas

0 %

Strava

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou