Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb cookies. Pokračovaním v prehliadači vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Recenzie hotelov

Turecko, Okurcalar

Q Premium Resort

100 %
  • D. J.
  • 03.10 - 19.10.2016
Zájazdy do hotela

Idem tam aj na druhy rok a na 21 dní. Odporúčam na 100% kvalitny oddych, jedla dost. Vhodne aj pre viac clenov, zabava, relax, boli sme aj na disco v Alanya stalo to 15€ osoba ale uz by som tam neisiel. Ciste vsetko upratuju. Vsetko je tam vylestene. Moznost nakupu neviem boli sme iba v hoteli. Vhodne pre rodinu s detmi

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Azak Beach & Annex

77 %
  • M. K.
  • 03.11 - 11.11.2016
Zájazdy do hotela

Celkový dojem dobrý, len zrejme koniec sezóny sa podpísal pod akúsi laxnosť personálu v oblasti čistoty napr. pohárov. Inak kuchyňa vynikajúca, nápaditá a na počet hviezdičiek hotela prekvapujúco kvalitná. Veľa zeleniny, syry. Kvalitne upravené mäsá a hlavne ryby. Veľmi dobrá poloha, pekná pláž priamo z hotela, nákupné možnosti okamžite po opustení hotela. Centrum dostupné pešo 15-20min príjemnou chôdzou. Autobus 1 a 101 mal zastávku 1 min. od hotela. Vhodné pre všetky kategórie hostí.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Egypt, Ras Um Sid

Grand Hotel Sharm El Sheikh

100 %
  • L. R.
  • 05.11 - 12.11.2016
Zájazdy do hotela

Hotel veľmi dobrej úrovne, s krásnou záhradou a koralovým útesom, personál dobre vyškolený. Strava pestrá. V čase našej dovolenky nebol hotel plný, ale starali sa o nás veľmi dobre, všetko bolo zmanažované, sľúbené služby fungovali. Väčšina hostí boli Ukrajinci, Bielorusi, pár Slovákov a Nemcov, všetci sa chovali slušne, žiaden hluk ani opilci pri baroch. Žiaden veľký prepych navyše, ale nám skvele vyhovoval hotel, poloha aj služby. Výborný pomer ceny a kvality. Rada sa vrátim do tohto hotela Typický resort, vonku pri hoteli boli ďalšie 3 a la carte reštaurácie vynikajúcej úrovne. Pár obchodov v dosahu niekoľkých minút pešo, taxíkom na starý trh asi 7 minút, letisko 30 min.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Egypt, Ras Um Sid

Grand Hotel Sharm El Sheikh

100 %
  • L. K.
  • 29.10 - 12.11.2016
Zájazdy do hotela

Dobra volba co sa tyka cena vs vykon. 700 eur na osobu za 14 dnovu dovolenku, vratane parkovania na letisku - bezkonkurencna cena. V Egypte sme noli asi 15ty krat a v to to hoteli druhykrat. V Sharm el Sheik su aj krajske hoteli, ale bud tam mali zlu stravu, alebo bol velmi zly vstup do mora. V tomto hoteli nic zasadne nechyba, akirat, ze je uz starsi, opotrebovany, ale snazia sa ho udrziavat, prerabaju, oprabuju non stop nkeco. Kedze ide o starsi hotel, ma jednu z najkrajsich zahrad. Nevhodny pre deti a starsich ludi - vela schodov a tazsi pristup do mora ak su vlny. Bazeny nie su vyhrievane, v zimnom obdobi to chyba. Pred hotelom je maly supermarket, kde sa da kupit ovocie, napr super mamgo alebo srpej proti komarom...budete ho potrebovat. Cca 10 min autom je trznica.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kundu

Delphin Imperial

100 %
  • J. O.
  • 30.10 - 06.11.2016
Zájazdy do hotela

Vysoko profesionalny,exkluzivny hotel v spickovej oblasti lara,sluzby na vysokej urovni,vratane cistoty izieb,krasneho prevedenia exterieru a interieru hotela s honosnym vstupom,moznostou a la carte restauravji, cokodadovni, mnozstva barov, 24 hodinovym servisom,nocnymi barmi a restauraciami ,vnutornym bszenom, wellnes cetrom, vonjajsimi vyhrievanymi bazenmi ,m ozt om atrakcii pre deti,moznostou bowlingu.Cez spolocnost Airstop,ktorej musim prejavit podakovanie za ich profesionalitu,do hotela Delfin imperial chodime 2x do roka. Okolie hotela s mnozstvom nakupnych centier,obchodikov, kaviarni ,exkluzivnych hotelov/v oblasti Lara ani nie su ine/,pokojnou a bezpecnou atmosferou.Vsetkym vrelo odporucam.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Srí Lanka, Negombo

Heritance Negombo

100 %
  • A. K.
  • 18.10 - 31.10.2016
Zájazdy do hotela

Odporúčame hotel Heritance, v ktorom sme strávili dva nádherné týždne. Polpenzia nám vyhovovala, nakoľko každý deň sme si robili výlety do blízkeho okolia, vracali sme sa až po zotmení na večeru. Navštívte hlavné mesto (1hod. expres autobusom). Okolie hotela je nádherné, udržiavané v čistote. Hotel bol nedávno rekonštruovaný, všetko je architektonicky moderne zladené. Bazén je tiež čistý s teplou vodou. Pri ňom nechýbala ochotná obsluha buď pri bare alebo lehátkach. Oproti hotelu je niekoľko obchodíkov a reštaurácií, za bránou hotela čakajú vždy usmiati ťuk-ťukári, za cca 300 Rs (2eur) i menej, ochotní urobiť vám prehliadku mesta, prípadne odviezť na autobusovú stanicu do Negomba. Autobus od hotela vás za 10 minút odvezie do centra mesta ( 0,10 eur!!!).

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Türkler

Senza Hotels The Inn Resort & Spa

60 %
  • d. v.
  • 20.10 - 31.10.2016
Zájazdy do hotela

Hotel vcelku ok, ale 5.hviezdickovy komfort necakajte.. strava sa opakovala, ranajky stale to iste, ryby maximalna pstruh, morske plody necakajte, a obsluhu uz vobec nie.. Trinkgeld nie ani za co dat, maximalne upratovacke..V ramci AI napoje aj jedlo bolo non stop, ale len domacej kvality.. Plazovy bar v pohode, pivo vino a nealko, plus strava, stacilo, ale plaz mala, nic moc.. Hotel ako tak v pohode, za tie peniaze to uslo. Ale ak idete kvoly moru, nedoporucujem, mala kamenista plaz, cca 400 m od hotela.. Pred hotelom velky bazar, kazdu nedelu kusok od hotela velky jarmok

  • 60 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 42 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Okurcalar

Club Aqua Plaza demnächst SuneoClub Aqua Plaza

100 %
  • M. C.
  • 08.10 - 15.10.2016
Zájazdy do hotela

SUPER CENA SKVELY ZAZITOK URCITE SA VRATIM PALEC HORE ODPORUCAM 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 CISTOTA VELMI DOBRA ZAHRADA UPRAVENA 15 MINUT BAZAR DOBRY VYBER KAZDY SI TAM NIECO NAJDE

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Monte Carlo

100 %
  • P. H.
  • 27.10 - 04.11.2016
Zájazdy do hotela

Vrelo všetky odporúčam výborná Kuchyna plaz blízko hotela ochotný personál izby všetky s výhľadom na more hneď pri hotely veľa obchodov do centra premáva každú chvíľu miestny autobus cislo 101 a 1 zastávka pred hotelom Plaz je hneď pri hotely veľmi kvalitne Lehatko najlepšie v celom okolo

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kuba, Varadero

Memories Varadero Beach Resort

100 %
  • P. T.
  • 31.08 - 11.09.2016
Zájazdy do hotela

Necakajte luxus, ak cakate luxus,tak nechodte na Kubu :) asi tak by som to zhrnula. Ale ak chcete vidieť kus histórie ,milých ľudí akí inde na svete nie sú,tak odporúčam. Aj hotel, bol jednoznačne jeden z tých naj vo Varadere. A určite aj v rámci Havany, lebo tam je úroveň o niečo nižšia. Prešli sme a videli sme viacero, tento môžme odporučiť. Drobné nedostatky, ktoré nepokazía dovolenku :) Keď prídete na pláž, tak na všetky malé nedostatky zabudnete :) nemusíte sa ani osviežovat, voda je taká tepla :) Najlepší hotel v okoli jednoznačne.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Playa de las Americas

Paraiso del Sol

60 %
  • M. M.
  • 20.10 - 29.10.2016
Zájazdy do hotela

delegat vobec neoznamil cas pristavenia autobusu k hotelu v den odchodu, museli sme si tuto informaciu overovat v cudzom jazyku na linke do zahranicia, nie sme jazykovo vybaveni prostredie ok, ochotny personal

  • 60 %

    Služby hotela

  • 42 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Mexiko, Playa Del Carmen

Viva Wyndham Maya

100 %
  • L. H.
  • 03.10 - 24.10.2016
Zájazdy do hotela

Ak hľadáte veľa aktivít spojených s krásnou karibskou plážou určite doporučujeme. Tiež si myslíme, že hotel je vhodný aj pre deti keďže je dobre vybavený detský kútik. Celkový dojem je pozitívny a s výberom hotela sme spokojní. Okolie hotela je nádherné, čisté. Jedinú nevýhodu vidíme v tom že toalety sú ďaleko od pláže a na tak veľký hotel je ich málo. V hotely sa nachádzajú 3 bary, šikovná obsluha, drinky aj so svetovým značkovým alkoholom. Asi 30minút chôdze sa nachádza 5 avenue, kde si človek príde na svoje s nákupnými možnosťami. Len sa treba pripraviť na otravných predavačov a zjednávanie ale to je všade. Treba vyhľadávať obchody s pevnými cenami.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Portugalsko, Funchal

Jardins d´Ajuda Suite Hotel

100 %
  • M. B.
  • 20.10 - 27.10.2016
Zájazdy do hotela

Vydarená dovolenka.Možno ju doporučiť aj pre rodiny s deťmi a ľudí v dôchodkovom veku. Pre plné využitie služieb hotela treba vedieť aspoň čiastočne po anglicky. Vzhľadom na skladbu hostí, ktorí boli prevážne z anglicky hovoriacich krajín, je znalosť anglického jazyka pre personál asi nevyhnutná. Nemčina alebo iný jazyk ako angličtina je pre komunikáciu s personálom nepoužiteľná. Hotel bol čistý a okolie upravené. Cca 100 m. od hotela je veľké nákupné centrum s predajňou potravín, reštauráciami a pod. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 42 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Las Palmas

Catalina Park

42 %
  • I. G.
  • 12.10 - 26.10.2016
Zájazdy do hotela

Dovolenka v hlavnom meste, rusnejsia cast,vsade obchodiky, priamo v centre v bezprostrednej blizkosti plaze. Plaz velmi dlha a siroka pekna. Blizko z hotela kamkolvek. Dalo sa dostal lacno autobusovou dopravouvsade. Hotel sa nachadza priamo v centre a velmi blizko plaze.

  • 25 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Özcan

100 %
  • i. s.
  • 13.09 - 20.09.2016
Zájazdy do hotela

Moja maximalna spokojnost...alanya skvela,,,plaž tiež,,,hotel v pohode,,ziadny konfort,,,ale mne vyhovuje,,,mam ine kriteria na vyber dovolenky,,:-) ,Hotel blizko plaze,,,.čoskoro sa rada určite vrátim ! :-) par metrov od kleopatrinej plaze,,,restauracie,,bary,,obchody....všetko k dispozicii

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kiris

Queen´s Park Le Jardin

77 %
  • E. K.
  • 17.10 - 24.10.2016
Zájazdy do hotela

Delegáta sme nestreli, ani sme ho nepotrebovali, lebo všetko bolo zabezpečené podľa pokynov CK, ani sa nevyskytli žiadne problémy. Zúčastnili sme sa celodenného výletu po pamiatkach Mira-Demre-Kekova spojenej s plavbou na jachte, kúpaním, obedom a ochutnávkou vín. Hotel má peknú záhradu, dostatok reštaurácií a v okolí je dostatok obchodov a barov.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Türkler

Vikingen Infinity Resort & Spa

100 %
  • M. I.
  • 17.10 - 24.10.2016
Zájazdy do hotela

Super dovolenka. Pocasie super. Hotel na vysokej jurovni. Vela chodime do Egypta ale bohu zial tu som mal pocit ze si ma ako turistu vazili a vobec neobmedzovali ani z drinkami ani zo sluzbami. Tiez maju menej turistov ale tu nefungoval ziadny (setriaci rezim) ako nam ho nahovaraju nase cestovky a osptavedlnuju tym egyptskych hotelierov.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Matala

Eva Marina

60 %
  • M. G.
  • 28.09 - 07.10.2016
Zájazdy do hotela

Hotel je starší, s priateľskou atmosférou, ústretovým personálom, s bezproblémovou komunikáciou v cudzích jazykoch. Je vhodný pre nenáročných klientov, skôr seniorov. Negatíva ošumelej izby vybavenej starým a dožívajúcim nábytkom a elektrospotrebičmi čiastočne vyvážila možnosť posedieť si na malej, ale príjemnej terase, v tieni veľkých rastlín a banánovníka, ktoré poskytovali ochranu pred slnkom.Veľmi negatívne hodnotíme veľmi chudobné raňajky. Poloha hotela je výborná pre tých, ktorí uprednostňujú bývanie v dosahu kaviarničiek, reštaurácií a najmä na skok na mestskú pláž. Hotel zodpovedá dvom hviezdičkám, je teda pre nenáročných klientov, trochu ošumelý, ale čistý. Má však výbornú polohu, takmer v centre, na skok na mestskú pláž a do okolitých kaviarničiek a reštaurácií, taktiež obchodov. Večer je počuť hudbu z koncertov, nie je to však veľmi rušivé.

  • 60 %

    Služby hotela

  • 42 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Bogazkent

Lykia World Antalya

25 %
  • V. K.
  • 15.10 - 22.10.2016
Zájazdy do hotela

Hotel ma svoje roky a nový majitelia uz 2roky len čerpajú a neinvestujú -to je aj vidieť. 95% Ruska klientela a v reštaurácii to je dost ´poznat'´. Odlet sme mali o 8:50,ale kedže je hotel ďaleko,tak sme museli odchádzať uz o 4:30 rano a balíček sme nedostali! Pokial nehrate golf,alebo tenis,tak tento hotel moc nedoporucujem. Ale aj golf na 18jamiek Vas vijde 90,-€ coz je teda tiež dost-na to,ze bol koniec sezóny!?! Veľmi ďaleko od letiska-transfer skoro 1,5 hodiny na hotel. V okoli žiadne iné hotely,ani obchodíky. Pekne golfové ihrisko ale plaz špinavá a na druhej strane staré stavenisko a odpad

  • 42 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 25 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Konakli

Blue Night

17 %
  • p. s.
  • 02.10 - 12.10.2016
Zájazdy do hotela

Never again,nikomu nedoporucujem osobne to bol najhorsi hotel chyby sa tu nedaju prehliadnut. Bol evidentne v uspornom setriacom rezime a odniesli si to ubytujuci.personal bol ale mili aj ked to boli len traja ludia stale dookola Pozn.upratovacku som nikdy nevidela pocas pobytu Neupravene okolie volne behali sliepky. Neustali hluk az do 1.00 vnoci

  • 17 %

    Služby hotela

  • 17 %

    Izba

  • 17 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kemer

Ipek Hotel Kemer

100 %
  • 08.10 - 19.10.2016
Zájazdy do hotela

Hotel maličký ,čistý, milý a útulný. Hotelový bazén čistý a dostatočne veľký s barom. Personál takisto hodnotím všetkými šiestimi . Páčili sa mi aj hotelové mačičky. Vzdialenosť pláže cca 15 minút, pláž pekná kamienková ,lehátka bar , WC, sprcha, slnečníky -za poplatok. Za mňa mínus len za veľkú hlučnosť okolitých barov a "hlava na hlave " ale to zrejme k tomuto druhu dovolenky patrí. Príroda krásna , hornatá,plná vôní, možnosť výletov a kúpania sa aj na odľahlejších plážach. Čo sa mi nepáči je veľké množstvo odpadkov po "piknikoch" miestnych ale aj turistov :(. Mesto čisté , ľudia veľmi milý.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kemer

Iko Garden Resort

77 %
  • K. Z.
  • 10.10 - 17.10.2016
Zájazdy do hotela

Určite odporúčam.... a chcela by som ešte raz zopakovať...ja som bola so všetkým spokojná, kedže to bol 3 hviezdový hotel a za super cenu ALL INCLUSIVE, takže som rada,že som tak dobre vybrala........ Ok

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Kamari

Blue Sea

100 %
  • A. F.
  • 14.10 - 17.10.2016
Zájazdy do hotela

Starší penzionik ale to je vykompenzovane skvelou polohou pri pláži a neskutočne milími ľuďmi. Odporúčam požičat si štvorkolku ( alebo ine vozidlo) a prejsť si cele Santorini, je to nádhera. Treba vidieť: Oiu, Firi, Red beach, muzeum Atlantidy v Akrotiri, západ slnka, ..... celý ostrov je magický a krásny. Výborná poloha cca 3 minutky od pláže, v okolí potraviny, obchodíky, taverny a požičovne moto- všetkého.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Playa de las Americas

Iberostar Bouganville Playa

100 %
  • V. N.
  • 05.10 - 15.10.2016
Zájazdy do hotela

Prijemny hotel, s dobrou kuchynou, cistota bazenov - 3x /2x dospely 1x detsky, Oporucame navstivit LORO aj SIAM PARK. Hotel je vsak skor pre postarsie manzelske pary, Zlozenie hotela je v pomere cca 70p Anglicania 20p Nemecky hovoriaci hostia 10p zbytok europy V blizskosti hotela sa nachadza Siam park a Siam mall cca 15min pesi, Velke mnozstvo restauracii a barov v okoli hotela a plazi. Plaze do 1min chodze, opticky su hned pod hotelom.Prechadzka po koniec promenady zaberie cca 20min. /Hotel- H10 Conquistador/ Okolo bazena je ciste

  • 60 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Beldibi

Club Hotel Rama

100 %
  • P. V.
  • 01.10 - 16.10.2016
Zájazdy do hotela

Je to dobrý hotel za dobrú cenu, blízko letiska. Služby hotela sú na dobrej úrovni a personál je príjemný. Dobrého jedla i pitia je dostatok. V Turecku som bol už 7x, vždy na inom mieste. Hotel odporúčam. Hotel pôsobí kľudným a čistým dojmom. Asi 30m vľavo sú 2 obchody a asi 300m vpravo začína nákupná zóna. Na začiatku Beldibi (v smere od Antalye) je v pondelok trh. Pred hotelom si stopnete prímestský miniautobus a za 1 USD Vás odvezie priamo ku trhu.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Siva Grand Beach

60 %
  • R. S.
  • 02.10 - 16.10.2016
Zájazdy do hotela

Nie je to zly hotel , ale ma vela nedostatkov . Sluzby su na nie dobrej urovni, strava je celkom dobra , aj ked podrbany kazdy den skoro to iste ,areal a plaz je krasna , moj celkovy dojem je taky na 3 .

  • 42 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Luna Blanca Resort & Spa

100 %
  • M. S.
  • 29.09 - 12.10.2016
Zájazdy do hotela

vsetko super.......................................................................................................................................................................................................

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Colakli

Sultan of Side

100 %
  • I. V.
  • 08.10 - 15.10.2016
Zájazdy do hotela

Tento hotel vrele odporúčam, nič nám nechýbalo, pláž, nákupy, bus - všetko na skok. Jedlo skvelé, personál ochotný, len upratovanie izieb nebolo vždy na sto percent, ale v čase našej návštevy bol hotel plne obsadený, tak to môže byť spôsobené aj tým. s hotelom absolútna spokojnosť, na skok pláž, na skok nákupy, hotel čistý, strava pestrá, personál ochotný, vrele odporúčam

  • 77 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kundu

Delphin Imperial

100 %
  • D. H.
  • 19.09 - 23.09.2016
Zájazdy do hotela

Urcite nie je lepsi hotel v Lare ako Delphin Imperial. lepsi ako drahsi Mardan palace, lepsi ak ako popularny Titanic. Treba vyskusat a cerpat naplno, co hotel ponuka, treba sa len vediet zorientovat a vybrat si to, co Vam vyhovuje. Uzasna poloha - priamo v centre Lary, nakupne moznosti, co len turecko ponuka, netreba brat ziadne taxiky co dolmuse. Hotelovy autobus Vas zdarma odvezie v pirpade zaujmu kazdy den priamo do centra Antalye (odchod z hotela 09:30, prichod do hotela cca o 15:00.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Okurcalar

Litore Resort & Spa

100 %
  • A. B.
  • 24.09 - 04.10.2016
Zájazdy do hotela

Odporúčam tento hotel aj náročnejším klientom. Je veĺmi príjemný s milým personálom a vhodný na oddych v kĺudnom prostredí. Strava bola pestrá a úplne dostatočná. Prijemné posedenie večer pri živej hudbe. Krásne a udrźiabané

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Puerto De La Cruz

Pez Azul Appartements

100 %
  • R. M.
  • 06.10 - 13.10.2016
Zájazdy do hotela

Veľmi dobrá dovolenka, doporučujem. Ostrov je krásny, príroda nádherná, rôzne druhy rastlín a veľa banánových plantáží, ovocie veľmi chutné, predávali za symbolickú cenu aj na recepcii, veľa možností na výlety či už autom alebo bike..určite nevynechať návštevu sopky event. výstup na vrchol.... Čo nás mrzí, akurát bol spln mesiaca, takže sa nedalo pozorovať veľmi hviezdy, tam na Tenerife sú najkrajšie pozorovacie možnosti. Určite by sme sa tam chceli vrátiť. Hotel je starší, ale veľmi slušný, kľudný, vhodný aj pre rodiny s deťmi. Až na tú vzdialenosť od pláže. Ale po výdatných raňajkách a večeri potrebuje človek aj pohyb :-) Na okolí sú obchodíky, neďaleko je supermarket a dobré reštaurácie. Jediné čo nám veľmi vadilo bolo ráno o 5,20 spev divých kohútov z priekopy neďaleko hotela, ako keby bol človek na dedine. Ale dá sa zvyknúť na všetko :-)

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa de Arena Gorda

Grand Bahia Principe Turquesa

100 %
  • M. K.
  • 21.09 - 28.09.2016
Zájazdy do hotela

Na PUNTA CANE sa nám veľmi páčilo a určite sa tam ešte vrátime pre nás to bola najlepšia dovolenka akú som kedy zažila. Je to hotový raj a hneď by som sa tam vrátila :) Tymto by sme sa chceli aj velmi pekne podakovať našej delegátke Radke s Carribissimo bola nám veľmi nápomocná kedže Slovákov a čechov tam veľa nie je a všetko nám na fakultatívnych výletoch vysvetlovala. Navštívili sme 2 fakultatívne výlety a to Safari- život domorodcov a Saona poloostrov.. Určite odporúčam obe kto má rad kludnejsie výlety tak tá saona je asi najlepšia V rezorte bol stále poriadok nebol problem ani z lehátkami pri bazene alebo na pláži :) pláž mohla byt citejsia ale nonstop ju upratovali, žial príroda je príroda .) restautrácia bola taktiez stale cista vyber jedla nenormálny. Hygiena dodrziavana na 110%. Tento hotel je vhodny pre rodiny s detmi nakolko sa v rezorte nachdza velmi vela atrakcií ci uz aquapark, lanova draha minigolf a pod.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Kamari

Alesahne Beach

100 %
  • P. M.
  • 04.10 - 13.10.2016
Zájazdy do hotela

Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí na dovolenke uprednostňujú pokoj a kľud, no v okolí sa nachádza množstvo barov, taverien, obchodov, hotelov s peknou úpravou, takže prostredie je príjemné na prechádzky a posedenia. Je tu niekoľko cestovných agentúr, ponúkajúcich výlety po ostrove /my sme využili, boli sme spokojní/. Výborné autobusové spojenie na spoznávanie ostrova, takže tentoraz sme si ani nepožičali auto. Bez dlhého čakania sme sa vždy dostali, kam sme chceli (cena 1,80 - 2,00 eur), klimatizované autobusy, bez starostí s parkovaním. Hotel bol situovaný hneď na pláži (prechádzalo sa len cez pešiu uličku), v bezprostrednej blízkosti množstva taverien a obchodíkov. Napriek tomu tam nebol rušivý hluk, ale pokojná prívetivá atmosféra. Všade v bezprostr. okolí bolo čisto, množstvo zelene a kvetov. Všetko bolo v dosahu, plné obchody s oblečením, pláž. potrebami, potravinami, suvenírmi, za ceny porovnateľné s našimi. Blízko bolo aj na autobus. zastávku do Firy. Hotel vyzeral pekne, vkusne, čisto, jednoducho esteticky zariadený, nie luxusne, ale zodpovedajúco k cene.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Side Star Elegance

100 %
  • 17.09 - 06.10.2016
Zájazdy do hotela

Tento hotel hodnotíme ako hotel číslo 1, z viacerých hotelov, ktoré sme na tureckej riviére navštívili. Musím priznať, že sme nemali počas nášho deväťnásťdenného pobytu žiadny problém. Personál bol úctivý, ústretový a usmievavý. Už sa tešíme, že o rok, prípadne o dva si pobyt v tomto hoteli zopakujeme po tretí raz. Hotel je umiestnený veľmi dobre, jeho rozložitá poloha zabezpečuje súkromie skoro každej izbe a "nečumíte" z balkóna na balkóny susedných hotelov, čo je bežná vec pri hoteloch hlavne v časti Evrenseki. Reštaurácie a bary v hoteli nemajú chybu! Ponuka stravy, alka aj nealka je široká.Výborný je aj mraziaci box so zmrzlinami a nanukmi , ktorý je k dispozícii počas celého dňa.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kypr, Paralimni - Trinity Beach (Protaras)

Crystal Springs Beach Hotel

60 %
  • E. M.
  • 01.10 - 12.10.2016
Zájazdy do hotela

Hotel má peknú polohu s krásnym výhladom, pekný park v ktorom sú lehátka ale na jeseň je lepšie prenajať si lehátka a slnečník na pláži/7.50 Eur za 1 deň/.Má vynikajúcu pestrú stravu,výborný personál.Cyprus je pekný ostrov a more tam má úžasnú modrú priesvitnú vodu,to treba zažiť Hotel aj pláž sú čisté.Lehátka na pláži nemajú matrace ani za poplatok a sú tvrdé.Pláž je pekná,malá,voda nižšia,je to vhodné aj pre neplavcov a deti.V hoteli je 1 obchod apred hotelom 1 supermarket,á sa autobusom cestovať do Protarasu a Agia nappy.V oktobri však idú spoje len do 21 hodiny.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Egypt, Makadi Bay

Grand Makadi

77 %
  • 25.09 - 02.10.2016
Zájazdy do hotela

Tento hotel môžem doporučiť, úžasný pre ľudí, ktorí chcú mať kľud a pokoj na dovolenke. Ale pre tých ktorí sa chcú aj zabavit prípadne zatancovať to nie je, ale ako som už napísala, dalo sa prejsť do susedného hotela a napríklad si zatancovať. Keď to všetko zhrniem, nám to vyhovolalo, boli sme spokojní. hotel bol čistý, okolie pekné-udržiavané, možnosti nákupu v okolí hotela biedne, ale kto chce nakupovať môže sa zadarmo hotelovým autobusom odviesť do centra

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Spojené arabské emiráty, Dubaj

Grand Excelsior Deira

77 %
  • M. H.
  • 18.09 - 28.09.2016
Zájazdy do hotela

Výhodna poloha hotela, množstvo obchodov, kde máte všetko a v cenách ako na Slovensku alebo aj lacnejšie.Dá sa všade platiť kartou. Neďaleko vstup do metra, ktoré je najrýchlejšie na prepravu - je asi 10 min. pešo.Väčšina metra vedie po povrchu.Po príchode do hotela bolo treba zložiť kauciu 1000 dirhamov alebo cca 250 EUR v hotovosti alebo kartou(10 nocí),ktorú pri odchode vrátia, pokiaľ ste z baru nič nepoužili.Keďže je to mestský hotel, na pláž aj naspäť nás denne vozili /od 10:30 do 16:00 /a vstup na pláž platil hotel, ale ak chcete lehátko a slnečník treba zaplatiť 60 dirhamov cca 15 EUR.Keďže v Dubaji je všetko výnimočné aj more bolo výnimočne teplé ako čaj :-)))

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Agia Paraskevi (Santorin)

Mediterranean Beach

60 %
  • K. U.
  • 28.09 - 05.10.2016
Zájazdy do hotela

Z dovolenkou sme boli spokojní, hoci nám chýbala možnosť hocijakých aktivít okrem jedenia a spania. Mali sme zaplatený program all inclusive, výber všetkého bol však veľmi obmedzený, a jedlá sa neustále opakovali. Všetko však vyvážila krása ostrova. Hotel je v bezprostrednej blízkosti letiska, nám to nevadilo, ale občas bol dosť veľký hluk. Okrem toho okolo hotela nie je kam ísť ani na prechádzku po večeri. Keď chcete vidieť niečo iné, treba ísť miestnymi autobusmi, prípadne si požičať auto. Rodiny s deťmi to majú ťažšie, pretože pláž nie je vhodná pre deti, je kamienková a vstup do mora tiež nie je príliš vhodný.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 42 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kargicak

Royal Ideal Beach

60 %
  • K. B.
  • 15.09 - 25.09.2016
Zájazdy do hotela

Keďže sme pobyt opakovali, môžeme porovnávať. Niečo sa od vlaňajšku zlepšilo (strava), niečo zhoršilo (WIFI nie je už nikde v hoteli zdarma), niečo nezmenilo (hotel pôsobí čisto, avšak uteráky vymenili za 10 dní iba raz, aj to sme museli odchytiť upratovačku, prádlo nevymenili ani raz, postele ustlali niekedy, zato podlahu a kúpeľňu upratovali primerane). Prostredie a krásne more však vyvážia tieto drobné nedostatky, personál bol milý a ochotný, Celkovo sme boli spokojní. Jedna pripomienka k tureckej cestovnej kancelárii, pri návrate domov bola doprava na letisko zorganizovaná dosť nešťastne, na letisku sme boli 3,5 hod pred odletom lietadla, pritom nás z hotela brali o 04.25. Zbytočne zabitý čas.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Bali (Indonésie), Kuta

Melasti Kuta Bungalows & Spa

60 %
  • O. M.
  • 23.08 - 05.09.2016
Zájazdy do hotela

S poskytovanými službami hotela som bol veľmi spokojny. No žiaľ nie so službami cest.kancelárie JT v Kute. Už môj príchod - transfer z letiska na hotel nebol zabezpečený a počas celého pobytu sa nikto o mna nezaujímal /či som tu, fakutat.zájazdy../ Casto takto cestujem, no s tým som sa ešte nestretol. Mohol by som k tomu pridať poznámky o pokynoch ktoré som dostal na môj odchod, ale to by bola kapitola sama osebe. Pripomienka Ked idete na Bali a máte doláre, skontrolujte si rok ich vydania. Ked sú vydané pred r.2000, vám ich nevymenia. Súčasťou hotela je park ktorý sa tiahne smerom k moru. To všetko je uzavreté plotom. Je tu aj bazén vsadený medzi stromy , palmy,kde je aj služba. /pekné prostredie/ kde sa dá aj v tieni pri príjemnej hudbe oddychovať. Hotel a okolie je čisto udržiavané. Ako som uviedol, hotel je v centre mesta _nákupy/.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava