Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb cookies. Pokračovaním v prehliadači vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Recenzie hotelov

Řecko, Chersonissos (Limenas Chersonissou)

Evelyn Beach

80 %
  • E. B.
  • 11.08 - 25.08.2017
Zájazdy do hotela

Hotelovy personal velmi mily a ustretovy. Zariadenie starsie,Deka na posteli bola spinava, tak sme ju dali pred dvere a za cely pobyt nebola vratena. Inak postelne pradlo vymienane pravidelne.

  • 70 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Řecko, Skala Kalloni

Malemi Hotel

90 %
  • Z. M.
  • 22.08 - 29.08.2017
Zájazdy do hotela

Celkovo sme spokojní, rodinný hotel, mnoho zvierat ako v zoo (lamy, 2x emu hnedý, papagáj, srnky, jeleň, mačky, vtáky, psy, kôň, hydina všetkého druhu...), vhodné pre rodiny s deťmi, pláž je 500m, dedinka na prechádzku 5 min. Je tam ticho, kľud, domáca strava, individuálny prístup, bazén pri hoteli. Kto má rád kľudné dovolenky bez animačných programov a hluku, tak je na správnom mieste.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Evrenseki

Seashell Resort & Spa

90 %
  • K. K.
  • 14.08 - 21.08.2017
Zájazdy do hotela

Celkový dojem hodnotíme veľmi pozitívne. Krásna izba, chutné jedlo, ochotný personál, ale hlavne perfektný bazén a krásne more.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Titreyengöl

Otium Seven Seas

80 %
  • A. C.
  • 18.08 - 28.08.2017
Zájazdy do hotela

Starsi hotel, prijatelna uroven. Chcelo by to viac cistoty, rekonstrukciu a nemecky / europsky management.

  • 60 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Kypr, Geroskipou

SENTIDO Cypria Bay by Leonardo Hotels

80 %
  • E. T.
  • 21.08 - 28.08.2017
Zájazdy do hotela

Vyhovujuci

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Egypt, Marsa Alam

SuneoClub Reef Marsa

90 %
  • 12.08 - 26.08.2017
Zájazdy do hotela

Krásna pláž, okolie nádherné. Strava perfektná. Hotel starší, ale udržiavaný a čistý. Zariadenie izieb by mohlo byť novšie. Podmorský svet pri vstupe do mora je úžasny. Rovnako aj z móla.Celkovo hodnotím dovolenku veľmi pozitívne.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Melas Resort

90 %
  • M. T.
  • 03.08 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

Krásny hotel s výbornými službami a plážou.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Avsallar

Özkaymak Incekum

30 %
  • M. D.
  • 16.08 - 24.08.2017
Zájazdy do hotela

Veľmi milí animátori. Stále aktivity. Konkrétne tento hotel je veľmi starý. Ten posledný najnovší z 3 je fajn. Veľmi veľa ľudí všade, ale jedlo stále počas celého dňa. Inak celkom špina. Úžasný manageri hotela. Nikto okrem nich anglicky nehovorí.

  • 50 %

    Služby hotela

  • 10 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 40 %

    Strava

Portugalsko, Porto

Sao Jose

100 %
  • J. S.
  • 16.08 - 23.08.2017
Zájazdy do hotela

Pekny maly hotel v centre historickeho Porta, nakupna ulica hned za rohom, prijemny personal, pekne izby a dobre ranajky. Porto celkovo krasne mesto s nadhernou historiou.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Thajsko, Ao Railay

Railay Village Resort & Spa

100 %
  • J. B.
  • 13.08 - 24.08.2017
Zájazdy do hotela

Prostredie bolo skutocne velmi pekne.Hlavne priroda okolo.Nasli sa sice aj miesta,ktore boli plne odpadkov,ale to hlavne v castiach pri poulicnych restauraciach a stankoch.Za nieco mozu domaci,turisti,ale aj opice co vyberaju odpadky a roznasaju ich po okoli.Problem bol,ze na okoli bolo velmi malo,alebo ziadne odpadkove kose. Osobne mozem odporucit zapozicanie kajakov a pozriet si nadheru skal a malych plazi priamo z vody. Zaujimava bola diamantova jaskyna s netopiermi( vstup 200 bathov) a princeznina skryta laguna,kde sa bolo treba splhat pomocou lan a rebrikov. Da sa to pohodlne zvladnut,len odporucam starsiu obuv na lezenie a popripade ak sa chcete v lagune aj okupat topanky do vody.Ratajte s tym,ze sa cestou dost zaspinite od cervenkastej hliny,ktoru je velmi tazko vyprat,ak vobec????. Co sa tyka ubytovania,boli sme velmi spokojny.Mali sme izbu na poschodi s vyhladom na bazen.Izby su skutocne velke,s vanou aj sprchovym kutom.Denne vam doplnaju pitnu balenu vodu na izbu gratis.Este vam mozem napisat par orientacnych aktualnych cien v minimarketoch v okoli rezortu: male pivo 70,velke 100, cigarety od 120 do 180,mala balena voda 20-30,cola v plechovke 40,jedlo v poulicnych stankoch okolo 80-100 a v restauraciach okolo 250 bathov.Neodporucam pizzu,je predrazena a je to len taka tenka placka. Pokial nepojdete na rozne vylety necakajte vyzitie zo snorchlovania v tejto casti.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Trendy Palm Beach

90 %
  • M. K.
  • 14.08 - 23.08.2017
Zájazdy do hotela

Hotel menší ale je tam všetko čo treba wifi funguje celkom dobre po celom hotely aj na pláži strava výborná každí si nájde čo mu chutí vela ovocia aj zeleniny každý den a žiadne rady na stravu ani lehátka nebolo treba ráno chytat bolo ich dost volných celý den

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Vokolida (Bafra)

Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino

100 %
  • M. M.
  • 06.08 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

Perfect holiday!

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Řecko, Koukounaries

Lake Studios & Appartements

100 %
  • V. G.
  • 08.07 - 22.07.2017
Zájazdy do hotela

I was absolutely satisfied, beautiful beach just couple minutes walking and beautiful hiking.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Pasha Bay

Sharm Plaza

70 %
  • p. u.
  • 09.08 - 23.08.2017
Zájazdy do hotela

Hotel je trochu starší, ná veľa zastavaného priestoru, ktorý sa cez deň prehreje a večer je dosť horúco. Funguje tam malý akvapark a ten. kurt. Animačný program dosť slabý. Pláž a šnorchlovanie nádherné.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Kuba, Varadero

Be Live Experience Turquesa

80 %
  • M. K.
  • 11.08 - 21.08.2017
Zájazdy do hotela

Plaz bola nadherna, cista, more teplucke. Hotelove sluzby slabsie ale to si myslim ze je rovnako vo vacsine hotelov, kubanci maju proste stale cas a nikam neponahlaju. Krasna dovolenka , hotel robi zajazdy do viacerych miest- to bolo super. Pocasie horuce v polovici augusta a aj ked prsalo hned bolo teplo.

  • 30 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Maledivy, Alif Dhaal (jih Ari) Atoll

Holiday Island Resort & Spa

100 %
  • 05.08 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

Skvela dovolenka maximalna spokojnost

  • 100 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Dominikánská republika, Boca Chica

BelleVue Dominican Bay

100 %
  • L. G.
  • 11.08 - 20.08.2017
Zájazdy do hotela

Veľmi sa mi tam páčilo, všade bolo čisto a pekne.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Alanya

Sealine

100 %
  • J. R.
  • 31.07 - 10.08.2017
Zájazdy do hotela

Hotel super aj personál boli sme nadmieru spokojný

  • 100 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Řecko, Amoopi Bucht

Argo

90 %
  • D. K.
  • 03.08 - 17.08.2017
Zájazdy do hotela

Pekné prostredie.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 0 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Španělsko, Port d´Alcúdia

Hotel Condesa

70 %
  • M. B.
  • 12.08 - 19.08.2017
Zájazdy do hotela

Ubytovanie zodpoveda 3 hviezdickam

  • 80 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Španělsko, San Antonio (San Antoni De Portmany)

Piscis Hotel - Adults only

60 %
  • M. K.
  • 09.08 - 16.08.2017
Zájazdy do hotela

Ok

  • 50 %

    Služby hotela

  • 40 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Turecko, Alanya

Kleopatra Celine

40 %
  • A. M.
  • 11.08 - 18.08.2017
Zájazdy do hotela

Hotel neprekračuje 3 hviezdičky, čistý, personál ochotný. 4x počas 7 dní sa stalo že v noci nebola čistá voda k dispozícii! Následne ma recepčný poslal si kúpiť vodu do obchodu.

  • 30 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 20 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Siva Grand Beach

80 %
  • V. O.
  • 03.08 - 17.08.2017
Zájazdy do hotela

Veľmi pekná pláž , hotel , véľlá spokojnosť.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Kuba, Varadero

Gran Caribe Club Kawama

10 %
  • M. U.
  • 09.08 - 18.08.2017
Zájazdy do hotela

Neochotný personál, čašníci sa nezaujímali či mame napoj pocas vecere a obeda, na recepcii neochotné pracovnicky, pri premienani dolarov na kubansku menu (cuc) nam pokazde dali inu sumu aj napriek tomu ze sme menili stale rovnaky obnos penazi

  • 10 %

    Služby hotela

  • 10 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 50 %

    Strava

Chorvatsko, Supetar

Waterman Supetrus Resort

90 %
  • J. R.
  • 09.08 - 16.08.2017
Zájazdy do hotela

I ked sa nikdy nevraciame na to iste miesto, v tomto hoteli sme boli druhy krat a opat nas nesklamal. I ked bol hotel plny, vsade bolo cisto, strava bola stale doplnana, nikdy nic nechybalo. Lehatok pri bazenoch bol dostatok, vzdy si nejake miesto najdete.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Řecko, Faliraki

Hercules

60 %
  • V. M.
  • 10.08 - 17.08.2017
Zájazdy do hotela

Quite good

  • 70 %

    Služby hotela

  • 30 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 10 %

    Strava

Turecko, Kundu

Concorde de Luxe Resort

100 %
  • R. R.
  • 05.08 - 16.08.2017
Zájazdy do hotela

Super dovolenka až na Travel servis tým by som dal max 10%

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Španělsko, S´Arenal

Palma Mazas

90 %
  • M. S.
  • 08.08 - 15.08.2017
Zájazdy do hotela

Dobrá dovolenka,v primeranej cene.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Konakli

Rheme Beach

50 %
  • J. M.
  • 04.08 - 14.08.2017
Zájazdy do hotela

Vzhľadom na dobrú cenu dovolenka splnila naše očakávania - oddych a kúpanie. Hotel ale nespĺňa zaradenie na 4*. Naše hodnotenie 3,5*

  • 60 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 50 %

    Strava

Turecko, Türkler

Vikingen Infinity Resort & Spa

100 %
  • D. J.
  • 25.07 - 04.08.2017
Zájazdy do hotela

Nádherný hotelový komplex, ktorý je vhodný ako aj pre rodiny s malými deťmi alebo na pobyt bez detí. Na recepcii hovoria viacerými jazykmi. Služby v reštaurácií ako aj pri bazéne či pláži sú na veľmi dobrej úrovni. Vzhľadom na to, že sa jedná o megakomplex (cca 2.000 hostí), tak je dostatok lehátok a obsluhujúceho personálu. Pozitívne hodnotím aj lekára v hoteli (mali sme túto skúsenosť) a aj platené plážové služby. Ako handikep vidím spoplatnenú wifi v dnešnej dobe (podotýkam, že za každé zariadenie, ktoré chcete pripojiť) a spoplatnený trezor. Cesta na pláž cez mostík nie je žiadnou prekážkou. Čo sa týka stravy bola na turecké pomery pestrá, ale nám chýbali plody mora.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Španělsko, S´ Illot

Playa Mar Hotel & Appartments - Hotel

70 %
  • V. K.
  • 04.08 - 13.08.2017
Ubytovanie do hotela

2* hotel sedi podla popisu aj podla recenzii. My sme neocakavali vela, vedeli sme do coho ideme. Izbu sme si kupili 2 postelovu a mali sme tam este 1 pristelku aj 1 malu postielku. Izby ako tak ciste, upratovanie kazdy den, uteraky menene. Urcite je najlepsia poloha hotela, odtial sa dostanete kdekolvek, hned na malu plaz cca 150 m a na dalsiu cca 10 min pesi, ktora je krajsia aj vacsia. Sluzby all inclusive len v hoteli a len do 22.00 hod. Na izbu ziadne napoje nedavali. Hluk, ktori tu niektori popisuju nam nejako neprekazal ani s dvoma malymi detmi. Do 12 polnoci vacsinou hrala hudba. Nevadilo nam to. Nejakych smetiarov som si ani nevsimla. Odporucam kavu 4 Fogons na S'Ilot plazi to je ta hned pri hoteli 1.50 a vyborna :)

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Grand Hotel Hurghada

90 %
  • R. B.
  • 30.07 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

velmi prijemny hotel s vlastni plazi a moznost chodit i na bezeny v protejsim GRAND resortu, dobra poloha, pesi zona, otravni obchodnici, je mozne se ZDARMA svezt do centra Hurghady kazdy den SHUTTLE Busem od GRAND RESORTU..pozor na delegaty ETI, prodavaji VISA na letisti za 28 E ale tyto stoji jen 25 USD a daji se koupit u okna hned po leve strane po vstupu do letistni haly, nenechte se okrast !!!

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Turecko, Belek

Cornelia de Luxe Resort

100 %
  • I. B.
  • 01.08 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

poznáme to, všetko na vysokej úrovni, nesklamalo nás to.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa de Arena Gorda

Riu Palace Bavaro

100 %
  • J. K.
  • 31.07 - 12.08.2017
Zájazdy do hotela

Pekný hotel ležiaci v rozľahlej oblasti 5 RIU hotelov vedľa seba. K dispozicií sú veľké izby s otvorenou kúpeľňou a balkónmi v hotelovej časti, vo VIP zóne sú izby rovnaké len sú v menších 1-poschodových domčekoch a VIP zóna je len pre dospelých. Pre všetkých hotelových hostí je k dispozícii jeden veľký bazén, poolbar, pre VIP sú k dispozícii ďalšie dva bazény. Majú samostatný bazén pre deti s malými tobogánmi a šmýkalkami pre úplne malé deti. Pre všetky RIU hotely je postavený nový aquapark, trvá to asi 15 minút sa tam dostať, klasická aquaparková zábava. Dajú sa využívať aj iné služby v rámci RIU hotelov, treba si zistiť na recepcii. Animátori pre dospelých sú fajn, menej je to pre deti. V kidsclube sme boli presne raz. O celý areál sa vzorne starajú, aj keď niekedy do bazénov nafúkalo bordel z paliem, ale chápem, že sa to nedá hneď všetko vyčistiť. Najkrajšie sú pláže, je to asi najkrajšia pláž, akú som kedy videla. Palmy dodávajú celému pobytu pri oceáne úžasnú atmosféru a dovolenku urobia tým pravým. Oceán mal 29 stupňov v auguste, za dva týždne nám pršalo asi 5x. Každá búrka trvala asi 20 minút a len osviežila vzduch. Urobili sme si výlet do Manati parku a na ostrov Saona, obe vrele odporúčam. Počas dovolenky sme mali cez Airstop zabezpečenú delegátku z miestnej cestovky Caribissimo - Radku, ktorá rozprávala plynule po španielsky a vďaka nej sme zvládli vyšetrenie našej 1,5-ročnej dcéry u miestneho lekára, ďalšie vyšetrenie v miestnej nemocnici a robila nám sprievodcu aj na Saonu. Príjemná a hlavne ochotná, jej pomoc sme veľmi ocenili.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Lara

Delphin BE Grand Resort

90 %
  • P. O.
  • 03.08 - 12.08.2017
Zájazdy do hotela

Zle fungujúce objednávanie do alacart reštaurácie , guest relation sa od toho dištancovalo a nedokázalo pomôcť aj keď som sa preukázal zlatou kartou siete hotelov Delphin.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Kypr, Larnaca

Princess Beach

90 %
  • L. H.
  • 27.07 - 06.08.2017
Zájazdy do hotela

Príjemná dovolenka, more i počasie je na Cypre istota, hotel bol čistý, strava super, personál maximálne ústretový, žiaľ v okolí hotela nič k videniu ani zažitiu, ale zástavka autobusov hneď pri hoteli

  • 100 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Febeach

100 %
  • M. B.
  • 04.08 - 11.08.2017
Zájazdy do hotela

Evrything was perfect just should be better wifi... was not possible to have wifi in room and on the beach.. but instead of that evrything was really nice we had perfect holidays

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Španělsko, Santa Susanna (Santa Susana)

Caprici

100 %
  • H. B.
  • 01.08 - 11.08.2017
Zájazdy do hotela

Pohodová dovolenka. Skvelá poloha hotela. Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí si neželajú pri ubytovaní rušné okolie, ale zábava je v dosahu hotela. Tento hotel je umiestnený na okraji letoviska Santa Susana. Zastávka prímestského vlaku do Barcelony a okolitých stredísk je v blízkosti hotela. More je vhodné hlavne pre dobrých plavcov, nie pre malé deti, nakoľko bývajú často väčšie vlny a hlboká voda je blízko brehu. Z tohto dôvodu rodiny s deťmi využívali prevažne hotelový bazén, ktorý je dosť malý a bol preplnený.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Makadi Bay

Grand Makadi

70 %
  • 21.07 - 04.08.2017
Zájazdy do hotela

S hotelom v konečnom dôsledku som spokojný, aj keď na 5* nevyzerá.

  • 60 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 20 %

    Strava

Kypr, Pernera - Kalamies Beach (Protaras)

The Golden Coast Beach Hotel

70 %
  • T. H.
  • 03.08 - 10.08.2017
Zájazdy do hotela

Krasna lokalita, starsi hotel, ochotni personal a vyborna strava. Jedine negativum: izba. Vybavenie izby stare a opotrebovane.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava