Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb cookies. Pokračovaním v prehliadači vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Recenzie hotelov

Kypr, Coral Bay (Pegeia)

Crown Resorts Horizon

77 %
  • K. L.
  • 24.09 - 01.10.2015
Zájazdy do hotela

Dovolenkový pobyt splnil naše očakávania, strávili sme nádherný týždeň na prekrásnom mieste.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Azalea

100 %
  • P. B.
  • 26.09 - 06.10.2015
Zájazdy do hotela

aj v budúcnosti by sme chceli využiť vaše služby a pocestujeme s Vami možno opäť aj do Turecka-uprednostníme overenú kvalitu , bolo nás 6 kamarádiek- kopec srandy a veselo oceňujeme výborné služby za veľmi slušnú cenu Turecko má čo ponúknuť,bola som už 5-krát a dúfam,že nie naposledy... vyhovoval mi tento termín,predlžili sme si leto.. Takže všetko bolo veľmi dobré...Vyhovuje aj odlet z Viedne, dve sme z Piešťan... talže pekne ďakujeme a robíme Vám fantastickú reklamu Naša priateľka pani Buchalová Rozília z bratistlavy bola už asi 6 alebo 8-my krát... veľmi dobré okolie, množstvo nákupných možností, mesto žije, blízko na pláž,prekvapila ma čistota na uliciach, nádherná kvetinová výsadba

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Azalea

42 %
  • Z. A.
  • 24.09 - 06.10.2015
Zájazdy do hotela

Hotel je kvalifikovany ako 3-hviezdickovyt,naniektorych strankachdokoncaako4- hviezdickovyV Turecku som bola asi 8-krat vzdy v3-hviezdickovom hoteli avzdy sme boli velmispokojne.Ked porovnavam sluzby,uroven,kvalitu,stravu,tak tento hotel by somkvalifik ovalaako 2-hviezdickovy. Kladnehodnotimmaluvzdialenost od mora,peknu,cistu piesocnatu plazblizkostnakupneho centra,moznosti rozptylenia. Opatovne nasnesklamalisluzbyAirstopuBratislava,Grosslingova,ktore ajvbuducnosti budeme vyuzivat. Vdaka Hotel pozostava z viacerych budov.Strava bola velmi jednotvarna,maly vyber jedal..Hlavne jedlo bolo iba jedno,ktore daval kuchar.Jecdlo spociatku nebolo chut5ne,po reklamaciach sa kvalita zlepsila Hotel sa nachadza blizo nakupneho centra ba restauracii. Hotel a okolie bolo ciste. Je vhodny pre rodiny s detmi

  • 42 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kundu

Mardan Palace Resort

100 %
  • K. B.
  • 16.09 - 20.09.2015
Zájazdy do hotela

Nádherný hotel na úrovni. Vobec tam nie je čo vytknúť. Služby hotela, izby, strava, bazén, pláž aj okolie hotela, jednoducho perfektné. Stále tam bolo čo pozerať a obdivovať. Keď do Turecka,tak jedine tam :-).....

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Egypt, Soma Bay

Amwaj Blue Beach Resort & Spa

42 %
  • P. A.
  • 20.09 - 04.10.2015
Zájazdy do hotela

Je treba povedať, že tento hotel je jeden z najlacnejších 5* hotelov v Egypte, ale ak by to mal byť 5* hotel, mal by spĺňať určité základné kritéria, ktoré bohužiaľ určite nespĺňa.. Samotná budova hotela už nezodpovedá danej úrovni. V 5* hotely by sa nemalo stať, že Vám dajú pri príchode 1/2 l balenej vody na osobu a ďalšiu si už musíte kupovať alebo budete používať nimi filtrovanú vodu. Hotel funguje asi spôsobom, že Vám zabezpečí to najzákladnejšie a za ostatok si musíte zaplatiť. Najväčším nedostatkom hotela bola strava a to čo sa týka kvality, kvantity, ale aj hygieny. Úroveň stravy nezodpovedala ani 3* hotelu. V priestoroch stravovacích jednotiek neustále nepríjemný zápach. Vrcholom bolo, že sa počas celého nášho pobytu podával jeden druh tvrdého syra a jeden druh salámy a to iba na prídel. Pracovník hotela stál pri krájači a odkrojil Vám max. 2 kúsky . Toto sa v 5* hotely nemôže stať. Tak isto väčšina stravy - hlavne mäsa a cestovín bola iba na prídel. V hotely bolo ubytovaných cca 80% ruských hostí a tak to tam aj vyzeralo. Hotel sa plne podriaďuje ich potrebám a tak , podľa môjho názoru, postupne stratil úroveň 5* hotela. Samotným zjavom bol delegát cestovnej kancelárie. U neho ste sa nedozvedeli o hotely nič. Nemal záujem nič riešiť, jedine ho zaujímal predaj zájazdov. Dokonca nám nechal vo dverách izby odkaz, že sa máme s ním súrne telefonicky kontaktovať. Samozrejme dosť nás to vyplašilo. Nakoniec sa ukázalo, že nám chce ponúknuť nejaé zájazdy za mimoriadne ceny. Čistota v hotely bola dobrá. Hotel je postavený v naozaj pekne udržiavanej záhrade. Okolie hotela je v podstate púšť so značným neporiadkom. Nákup je možný len v areály hotela.V okolí hotela nie sú žiadne obchody ani reštaurácie ani bary. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie ako aj rodiny s deťmi.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa Punta Cana

Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa

100 %
  • 17.09 - 30.09.2015
Zájazdy do hotela

Super dovolenka v peknom hotelovom komplexe s ochotným personálom. Teplé a čisté more s udržiavanou plážou a dostatkom bazénov a barov, chutná strava. Jediným mínusom priemerná izba, na ktorej sme tak či tak skoro vôbec neboli. Za tú chýbajúcu hviezdičku sme si radšej kúpili výlet na Saonu a do Santo Dominga. Určite odporúčam všetkým, ktorí si nepotrpia na absolútny komfort. Hotelový komplex je veľmi pekný a útulný. Hotelová záhrada je naozaj krásna, bonusom pávy a kačky. Hotel má tri pekné udržiavané bazény, pri každom z nich sa nachádza bar s rýchlym občerstvením. Pri mori je od rána otvorený snack bar, ktorý ponúka hamburgery, nachos, hot-dogy, zmrzlinu atd. Občerstvenie a strava celkovo na výbornej úrovni, aj keď po čase je to už trocha jednotvárne. K dispozícii mexická, talianska a francúzska reštaurácia - treba sa ráno zaregistrovať (čakanie cca 20 min. ale dá sa aj na pár dní dopredu). Dlhé nohavice sa nevyžadujú. Sprepitné je vítané a často naozaj zaslúžené, no nevyžaduje sa a personál je veľmi ochotný aj bez neho. Mimo hotelového komplexu množstvo menších obchodov, na ulici vám ale miestni nedajú vydýchnuť a stále vás otravujú.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kuba, Varadero

Melia Varadero

100 %
  • P. P.
  • 23.09 - 02.10.2015
Zájazdy do hotela

Na komunistickú krajinu celkom super hotel a služby, ľudia aj napriek tomu že majú pomerne nižšiu životnú úroveň a moc toho nemajú sú milý a veselý. Nikto vás neotravuje, aby ste niečo kúpili, pokiaľ neprejavíte záujem. Výmenu peňazí doporučujem len na hotelovej recepcii, v kuchyni je česky hovoriaci čašník Carlos, aj je možnosť zabezpečiť výlet do Havany s Kubáncom česky hovoriacim Raulom. Celkovo sme boli spokojný, boli sme tam koncom septembra, počasie bolo premenlivé, nakoľko bolo obdobie dažďov, ale dalo sa v pohode denne kúpať aj opaľovať - pršalo cca 1 hod denne max. inak v pohode. Teplota cca 30-33 stupňov, voda v mori cca 25-28. Myslím, že je to jeden z najlepších hotelov v oblasti Varadera. Hotel je čistý, akurát prebiehala čiastočná rekonštrukcia niektorých izieb - občasný zvýšený ruch, veľa možností na stravovanie, bary vo vnútri aj pri bazénoch ako aj na pláži, okolie hotela OK, v blízkosti hotela cca 5 min menšie nákupné centrum - dá sa platiť aj eurom a dolármi, vhodné aj pre rodiny s deťmi - starostlivosť o deti a program pre ne po celý deň.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Perissa

VP Hotel Athanasia - Prive Suites

77 %
  • V. B.
  • 21.09 - 01.10.2015
Zájazdy do hotela

Suite ubytovanie - vyhovujuce ubytovanie blizko plaze, plaz cista kazde rano plaze boli cistene od prip. smeti a palmovych listov, bazen pri ubytovani cisty, kazdy den voda cistena - chlorovana. Ranajky boli vyhovujuce. Ubytovanie cca 200 m od plaze, v tichej ulicke. Nemam co vytknut.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Egypt, Soma Bay

The Breakers Diving & Surfing Lodge

100 %
  • 24.09 - 01.10.2015
Zájazdy do hotela

Vyborne. V hotely sa prejavuje preciznost nemeckych majitelov, vsetko funguje perfektne. Kto hlada v exotickej horucej krajine oazu kludu a pokoja a sucasne moznosti snorklovania, potapania a sportu mozme len doporucit. Kludne prostredie, perfektne pre snorkel a potapanie.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Španělsko, Fuengirola (Mijas Costa)

Ilunion Fuengirola

60 %
  • I. P.
  • 20.09 - 26.09.2015
Zájazdy do hotela

Hotel sme využili na golfový pobyt v kombinácii s plážou,zariadenia sme využívali málo, strava bola jednoduchšia v porovnaní s podobnými hotelmi tejto kategorie a lokality. Jdna hviezdička je tu navyše. Hotel je označený iným názvom - predáva sa ako Ilunion a označený je ako Konfortel... Je priamo na promenáde,vedľa neho je fontána,ktorá pre izby na vyšších poschodiach vytvára pernanentný hluk...Veľké problemy s parkovaním.

  • 60 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Španělsko, Port d´Alcúdia

HSM President Golf & Spa

100 %
  • J. G.
  • 21.09 - 28.09.2015
Zájazdy do hotela

Celkovy dojem z hotela bola velmi dobry, cistota, vynikajuce sluzby a skvela kuchyna. Hotel je skor pre strednu a starsiu generaciu dovolenkarov, nie je velmi rodinneho tipu pre rodiny s velmi malymi detmi. Hotel bol sice starsi, ale velmi dobre udrziavany, cisty, s vonkajsimi a vnutornym bazenom, skvela kuchyna, maly obchodik na drobne nakupy cca 100 m.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Kahya Hotel

100 %
  • 08.09 - 21.09.2015
Zájazdy do hotela

Hotel v centre diania, priamo na Kleopatra beach. Veľa obchodov, reštaurácií a barov.Všetko blízko. Pekný je výlet na hrad nad plážou a plavba pirátskou loďou. Milý personál a výborné jedlo po celý deň. Vynikajúca pláž a čisté more. Fantasická lokalita, pár minút peši od centra, veľa obchodíkov, reštaurácií a barov. Pred hotelom je krásny park s fontánami a športoviskami

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Gouves

Aphrodite Beach Club

100 %
  • O. M.
  • 19.09 - 26.09.2015
Zájazdy do hotela

Pekny hotel vhodny pre rodiny s detmi. Upravene a ciste okolie. Piesocnata plaz a minimalnymi vlnami vhodna aj pre najmenisie deti. Rozmanita strava aj s morskymi plodmi, ryby, gril, zelenina a ovocie. Rozne tematicke vecery. Hotel splna 4*, ciste prostredie. Vhodne pre rodiny s detmi. Okolie poskytuje moznosti na nakup aj posedenie v okolitych podnikoch.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Okurcalar

Saphir Resort & Spa

77 %
  • 14.09 - 24.09.2015
Zájazdy do hotela

S týmto hotelom som bol spokojný, až na zopár vecí, ktoré mi vadili. Ako som písal, hotel a záhrada - nádhera, pláž tiež dobrá aj so službami v plážovom bare.Trochu mi vadila v tomto hotely strava, slabšia ako som zvyknutý na 5* hotel v Turecku, animačný program o ničom. Možno bol už vysoký dátum a animátori boli už unavený,neviem.Treba vyskúšať. Hotel čistý, pekný,vnútorné okolie hotela - záhrada nádherná, to musím ozaj pochváliť. Starajú sa o stromy, kvety, palmy a všetko čo je tam.Polievajú v noci, ozaj klobúk dolu.V okolí hotela len zopár súkromných obchodíkov a veľký Alara-bazar za hlavnou cestou.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Moraitika

Alkionis

77 %
  • V. V.
  • 22.09 - 26.09.2015
Zájazdy do hotela

Vzhľadom ,že nie som náročná tak hotel ušiel Tým že je priamo pri hlavnej ceste je rušnejší, strava slabšia ,ale ak je človek hladný tak sa naje . Bazén je ,ale moc sa asi mimo sezóny už neudržiava. Inak v celku bolo fajn ked zoberiem do úvahy že sme tam chodili len spať. Hotel čistý. V okolý hotela je množstvo obchodíkou reštaurácii a kaviarničiek. pre náročných chodí autobus cc každú hodinu do Kerkyry takže vôbec žiadny problém. Pre rodiny s deťmi moc neodporúčam hotel je priamo pri hlavnej ceste a oproti je karaoke bar kde spievajú aj do 3 rána čo je dosť hlučné a rušivé aj keď sú izby z 2strany

  • 60 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Avena Resort & Spa

100 %
  • M. R.
  • 13.09 - 24.09.2015
Zájazdy do hotela

určite hotel odporúčame nielen párom,ale aj rodinám s deťmi a starším ľuďom.všetky vekové kategórie tu nájdu čo hľadajú pre dovolenku či už po prvý krát pri mori alebo po niekoľký krát pri skúšaní rôznych hotelov v krajine. + v okolí odporúčame navštíviť: Kleopatra Beach (dostanete sa aj pešo, poldenný výlet spojený s prechádzkou do centra Alanye, Centrum mesta (dostanete sa do neho ktorýmkoľvek autobusom za 2 ₤ v za cca 10 minút), Alanya Harbour - prístav v meste, Alanya Castle - hrad (Citadela) - poldenný výlet pre mierne fyzicky zdatných, Sealanya Dolphin park - delfinárium hotel: čistý,čistota aj na toaletách na vysokej úrovni,moderný k dispozícii v areáli: obchod, welness centrum&spa, recepcia 24/7, obchodík s oblečením,drogériou,suvenírmi,kaderníctvo,hotelový lekár,lobby bar s ponukou rôznych nápojov,v lobby možnosť sedenia pri bare alebo v kreslách naokolo

  • 77 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Afandou

Argiro Village

77 %
  • D. K.
  • 17.09 - 24.09.2015
Zájazdy do hotela

S dovolenkou sme boli celkovo spokojni, bazen a okolie hotela bolo pekne, ciste a upravene. Bez pozicaneho auta by vsak bol celkovy dojem z dovolenky horsi, nakolko peso bolo k plazi daleko. Opatie sa ist pozriet najma Lindos, mesto Rhodos a kupele K.alithea

  • 100 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Srí Lanka, Passikudah (Kalkudah)

Amethyst Resort

100 %
  • 14.09 - 24.09.2015
Zájazdy do hotela

Treba to zazit - cely ostrov je velmi zaujimave miesto.. Ak budete cestovat s detmi pripravte sa, ze pre miestnych budu atrakciou, vsetko vsak v ramci slusnosti. Ludia velmi mili a ochotni, bezpecno. Velmi teplo (celorocne) vychodne pobrezie je omnoho slnecnejsie (okrem obdobia december-marec) takze prpravte sa aj nad 40 stupnove teploty. Sri Lanka je v podstate India so vsetkym co k tomu patri (na uliciach), cestovali sme s 2 malymi detmi (2 a 4 roky) a vsetko bez problemov, najblizssie vacsie mesto 1h autom.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Side

Hotel Dream of Side

100 %
  • M. B.
  • 17.09 - 24.09.2015
Zájazdy do hotela

Dovolenka v septembri v Turecku z AIRstopom bola super.Skvele počasie ,teple more 29 stup.A podstatne menej ludí.Doprava z Viedne bez problemov a hlavne bez meškania.Cena zajazdu bola fantasticka.Airstopom radosť cestovať,doporučujem každemu skusiť a nebude sklamany. Vyborne pre rodiny z detmi ale aj pre dospelych .Detske ihrisko a bazen .Po ruke všetko služby bary aj obchody.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Cengerköy

Throne Beach Resort

42 %
  • A. B.
  • 11.09 - 22.09.2015
Zájazdy do hotela

Keby písali, že hotel má tri hviezdičky, tak by sa nedalo nič vytknúť. Nepýtať si izbu s výhľadom na more, sú veľmi rušné. Pred hotelom ide diaľnica. Hotel vyslovene pre ruských turistov. Prichystajte si drobné, lebo šofér transfera do hotela si drzo pýta prepitné. Hotel nemá žiadnu záhradu. Vedľa hneď súkromné pozemky a čerpacia stanica. Asi 700m obchodíky. Suveníry si tam určite kúpite. Okrem toho nič. Pustatina.

  • 42 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 42 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava