Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb cookies. Pokračovaním v prehliadači vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Recenzie hotelov

Turecko, Konakli

Konakli Nergis Boutique Hotel

80 %
  • M. H.
  • 26.08 - 03.09.2017
Zájazdy do hotela

Príjemný hotel s malými nedostatkami neďaleko vlastnej pláže. Príjemný hotel neďaleko vlastnej pláže. Ochotný personál. Kvalita stravy priemerná, v plážovom bare v ponuke nápojov iba pivo a nealko. Slabé osvetlenie v izbe.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 50 %

    Strava

Turecko, Colakli

Süral Saray

60 %
  • Z. B.
  • 27.08 - 03.09.2017
Zájazdy do hotela

Hotel je už starší a na fotkách vyzeral trošku lepšie ako v skutočnosti. Okolie bazéna a záhrada je avšak krásna a vyrovnáva tak náš dojem. Pláž a more bolo skvelé. Strava bola skvelá tiež, no chýbali nám snacky a občerstvenie pri pláži. Za celý pobyt tam bola 1 pani, ktorá počas 2 hodín robila placky. Inak sme si museli zájsť na hotel do reštaurácie. Hotel nemá tobogány ani iné zábavné aktivity (vyžitie pre mladých 0 bodov - disco tam nečakajte). Počas nášho pobytu tam boli len rusi a nemci a to starší ľudia. Doporučujeme tento hotel pre tých, ktorí chcú mať kľud, oddych a nevadí im mierna nuda :). My sme si ale oddýchli a ako štandardne, Turecko nás nesklamalo top počasím, teplým morom a stravou.

  • 70 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Bella Vista Resort

90 %
  • I. L.
  • 27.08 - 03.09.2017
Zájazdy do hotela

Hotel je sice stary, ale vyborne udrziavany a cisty. Velmi pekna zahrada a plaz. Caribbean bar je skvely na vecerny relax. Sluzby su na urovni. Jedlo je chutne, ale jednotvarne. Vyborne dezerty!

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Turecko, Kundu

Baia Lara

90 %
  • D. K.
  • 25.08 - 01.09.2017
Zájazdy do hotela

Veľmi dobrý hotel - spokojnosť.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Španělsko, Port d´Alcúdia

Hotel Condesa

80 %
  • A. M.
  • 25.08 - 01.09.2017
Zájazdy do hotela

Velmi ochotny personal, ciste izby. More bolo krasne, azurove. Izby su troska starsie prerobene, ale v celku fajn. Strava troska nad priemer. Velmi dobre mali rybky, kuracina je asi na mallorke malo. Ak ma clovek rad bravcovinku ta je tam stale.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Maledivy, Baa (jih Maalhosmadulu) Atoll

Kihaa Maldives

100 %
  • 01.08 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

Pekny zrekonstruovany rezort na malom ostrove s palmami a bielym pieskom. Vhodny pre oddychovu dovolenku.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Řecko, Kalo Nero

Messina Resort

90 %
  • A. S.
  • 26.08 - 02.09.2017
Zájazdy do hotela

Izba a areál hotela veľmi čisté, slabý výber jedál

  • 80 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 20 %

    Strava

Turecko, Colakli

Diamond Elite Hotel & Spa - Adults only

70 %
  • M. G.
  • 21.08 - 28.08.2017
Zájazdy do hotela

VERRY GOOD

  • 70 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Španělsko, Cala Millor

allsun Hotel Sumba

90 %
  • T. G.
  • 25.08 - 02.09.2017
Zájazdy do hotela

Hotel velmi dobry, nastaveny na nemeckych zakaznikov, primarne starsie pary a rodiny. V okoli "

  • 80 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Grand Hotel Hurghada

100 %
  • J. H.
  • 26.08 - 02.09.2017
Zájazdy do hotela

veľmi dobré služby, príjemný personál

  • 90 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Kargicak

Club Titan

90 %
  • j. s.
  • 25.08 - 01.09.2017
Zájazdy do hotela

Podla mna jeden z najprijemnejsich hotelov. Maly, utulny, zeleny ....urcite by som sa sem vratila. Je to trosku dalej od letiska, transfer 3 hod., ale ak cakate pohodovu dovolenku , tak odporucam ...

  • 80 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Thajsko, Pattaya

Gazebo Resort Pattaya

80 %
  • I. K.
  • 22.08 - 29.08.2017
Zájazdy do hotela

pláz spinavá, daleko od hotela.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 10 %

    Pláž a okolie

  • 0 %

    Šport, voľný čas

  • 30 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Grand Hotel Hurghada

30 %
  • m. h.
  • 25.08 - 01.09.2017
Zájazdy do hotela

Stary hotel ale bolo na vyber prestahovat sa do grand rezort tam bolo poctatne krajsie . Egipt posledny krat som absolvoval cele zle hlavne doprava !!!!neodporucam tam nikomu cestovat:(((

  • 70 %

    Služby hotela

  • 10 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 10 %

    Šport, voľný čas

  • 20 %

    Strava

Španělsko, Salou

Cala Font

90 %
  • A. H.
  • 24.08 - 31.08.2017
Zájazdy do hotela

Hotel na výbornom mieste, zrekonštruovaný, zamestnanci sa snažia vyjsť maximálne v ústrety. Čistota na vysokej úrovni, upratovalo sa denne. Či izby, alebo hotelové priestory alebo lehátka pri bazéne a jeho okolie. Strava formou bufetových stolov, pestrý výber, milovníci rýb a morských plodov si prídu na svoje. Všetko čerstvé a dobre pripravené. O miestne špeciality nebola núdza. Nápoje pri obede a večeri sú však za poplatok. V okolí hotela reštaurácie a bary, nočný kľud to však neovplyvnilo, nakoľko hotel sa nachádza v podstate až na okraji mesta Salou.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Španělsko, Es Canyar (Es Cana)

azuLine Coral Beach

90 %
  • D. A.
  • 23.08 - 30.08.2017
Zájazdy do hotela

Vyborna poloha a strava, ciste izby, ochotny personal.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Španělsko, Playa de Muro

Iberostar Alcudia Park

80 %
  • P. J.
  • 18.08 - 23.08.2017
Zájazdy do hotela

Kvalitný hotel, izby mierne vybývané. Zázemie hotela veľmi dobré, pláž nádherná.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Egypt, Pasha Bay

Sharm Plaza

90 %
  • A. K.
  • 23.08 - 30.08.2017
Zájazdy do hotela

boli sme velmi spokojni, prijemny personal, miestami sice az dotieravy, ale na to si rychlo zvyknete :) strava fajn, v hlavnej bufetovej restauracii takmer to iste kazdy den, ale dalo sa to obmienat tym, ze boli k dispozicii dalsie 4 a'la carte restauracie, kde sa dalo pekne najest v ramci all inclusive programu.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Playa De Los Pocillos (Puerto Del Carmen)

Aparthotel Costa Mar

90 %
  • 23.08 - 30.08.2017
Zájazdy do hotela

Boli sme milo prekvapení, že napriek 3* urobil hotel na nás pozitívny dojem. Hneď oproti širokej pieskovej pláži.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Avsallar

Sunprime Numa Beach

90 %
  • I. H.
  • 23.08 - 30.08.2017
Zájazdy do hotela

Hotel pre dospelých. Úžasná strava, dostatok lehatok pri bazéne, personál hovorí anglicky, nemecky a rusky. Jediný vážnejší nedostatok je pláž, ktorá je spojená s ďalšími 4 hotelmi a tak si užijete deti dostatok. Na pláži malo lehatok a sú tesne vedľa seba, vedľa hotel s tureckými hosťami, ktorý sa síce držia na svojich pár metroch v mori, ale aj tak je to trochu Vlastne keď vedľa vás plavu plne oblečené turecké ženy.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Sorgun

Arcanus Side Resort

80 %
  • I. c.
  • 22.08 - 29.08.2017
Zájazdy do hotela

super

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava