Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb cookies. Pokračovaním v prehliadači vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Recenzie hotelov

Egypt, Port Ghalib

Port Ghalib Resort

100 %
  • K. B.
  • 25.07 - 01.08.2015
Zájazdy do hotela

Odporúčam pre ľudí, ktorí nehľadajú ruch a preplnené pláže. Výborná voľba pre prívržencov potápania a šnorchlovania. Súkromná pláž s koralovými útesmi, rozľahlý, novovybudovaný hotel s priestrannými izbami a výbornou kuchyňou. Hotel sa radí medzi tie novšie, takže je všetko v takmer bezchybnom stave. Rezort výborne projektovaný - aj z tej najvzdialenejšej izby je blízko či už na recepciu, ku bazénom, baru alebo na pláž. Pri rezorte je malý prístav s možnosťou nákupu, kopec kaviarní a podobne - no ako je v Egypte zvykom, predajcovia príliš dotieraví a v širšom okolí okrem tohoto malého prístavu nič, len púšť. Neodporúčam nakupovať v hotelových obchodoch. Ceny omnoho vyššie ako v prístave a aj keď vám česky hovoriaci delegát (pôvodom z Egypta) povie, že ho predajcovia poznajú a dajú vám lepšiu cenu ak sa tam s ním ukážete, nedajte sa oklamať. Pán pôsobí príjemne, no nemali sme s ním dobré skúsenosti.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa Bavaro

Natura Park Beach Eco Resort & Spa

77 %
  • G. G.
  • 24.07 - 05.08.2015
Zájazdy do hotela

Chodím každý rok na dovolenky do Dubaja, Malajzie alebo do Thajska. Vyberám si skôr destinácie pre viac náročných a Dominiku Natura Park Beach Hotel som už zaradil do obľúbených destinácií. A jeden dobrý typ: Ak občas dáš personálu 1 USD tak to veľmi vedia oceniť. Hotel plne zodpovedá štyrom hviezdam ba v niektorých prípadoch aj 5 stars a nachádza sa v takej rajskej záhrade čo sa ani nedá opísať. Strava je prvotriedna a samotné bary /asi 5/ ponúkajú svoje služby na profesionálnej úrovni.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kemer

Crystal Aura Beach Resort & Spa

100 %
  • D. A.
  • 22.07 - 04.08.2015
Zájazdy do hotela

Hotel svojimi službami je na vysokej úrovni. Nachádza sa "v prvom rade" hotelov, čiže jeho súčasťou je i vlastná čistá pláž. Strava kvalitná. Miest dostatok. Čistota všade. Odporúčam: krásna dovolenka. Tento hotel nepatrí do kategórie, že všetko je "pod jednou strechou". Hotel sa nachádza v prekrásnej záhrade a skladá sa z dvoch väčších a potom niekoľko menších budov. Uprostred nich v záhrade sa nachádza budova jedálne, ktorá ma svoju vnútornú časť, ale i dve terasovité vonkajšie časti. Nebol nikdy problém s miestom. Strava bola pestrá i miestami rozmanitá. Počas dňa pri bazéne veľký bar i s jedlom do 16.30 hod., zmrzlina, ovocie a ďalšie špeciality. Pre deti je v areáli hotela osobitný kútik s bazénikom pre malé deti i veľký tobogan. Hotel sa nachádza neďaleko centra mesta Kemer, a tak na dosah sú možnosti nákupné, zábavné i prípadné bary alebo reštaurácie. Všade v hoteli i jeho areáli je čisto a neustále všade zametali a starali sa o záhradu a areál.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Bulharsko, Sluneční pobřeží

Chrisantema - Hrizantema Hotel & Casino

100 %
  • K. H.
  • 21.07 - 01.08.2015
Zájazdy do hotela

Pri kupé dovolenky cez Airstop rozhodla cena, nakoľko cez Slovenské Ck by sme za rovnakú cenu dostali hotel 3*** na týždeň ( boli sme 11 noci)...co sa potvrdilo keď mi kamoska ukazala hotel v ktorom bývalí predtým za vyššiu cenu...bezproblemova komunikacia od začiatku až po odlet...opat maximálna spokojnosť, vyuzijeme aj v budúcnosti. Určite odporucame hotel aj ck...ak človek nehlada zlaté klucky bude mať super dovolenku.. Interier hotela super, presklenene vytahy, všade čisto. Oproti hotelu minimarket, obchodiky, bary.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Španělsko, Torremolinos

Puente Real

100 %
  • 20.07 - 30.07.2015
Zájazdy do hotela

Celkový dojem je veľmi dobrý. Je to rezort ako pre dospelých tak aj pre deti a tiež aj pre imobilných ľudí na vozíčku. Doporučujem, je to kvalitný 4* hotel, zo všetkým čo potrebujete mať. Pred hotelom je aj parkovisko, kde môžete parkovať. Okolo hotela bolo čisto, areál strážený SBS, vedľa hotela sa nachádza zastávka autobusu do mesta. Lístok stojí 1,30 €. Raňajky bývajú od 8,00 - 10,30 hod. Obedy od 13,00 - 15,30 hod. Večere od 19,00 - 21,30 hod. Každý deň je iná kuchyňa, ale podstata - bravčovina je každý deň. Bohatý výber ovocia, zeleniny. Pri bazéne bufet ponúka širokú paletu jedla - hranolky, špíz, hamburgery, hot dogy... nanuky, koláčiky, alko a nealko veľký výber.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Pefkos (Pefki)

Sunrise

17 %
  • G. B.
  • 26.07 - 02.08.2015
Zájazdy do hotela

Na Rhodos este urcite ano, do tohto hotela uz urcite nie. Este sme nespomenuli stravu. Cely tyzden sa opakovala, chut vsetkych jedal takmer rovnaka, chybali ryby. Uzasne melony a hrozno. Personal v jedalni super. O hoteli som sa zmienila uz vyssie. Nikdy viac. V blizkom okoli hotela sa nachadza dedinka Pefkos, kde sa viete bez problemov dostat aj ked nemate auto. Auto na Rhodose urcite odporucam, pretoze tam je naozaj co vidiet.Ostrov je nadherny. Nesklamal ani piaty krat.Pred hotelom je aj autobusova zastavka, autobusom sa taktiez pohodlne, za malo penazi dostanete kdekolvek.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 17 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 25 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kanárské ostrovy, El Cotillo

Cotillo Beach

77 %
  • B. S.
  • 23.07 - 30.07.2015
Zájazdy do hotela

Hotel pekný čistý.. Plaže najkrajšie v Atlan.oceáne.Super dovolenka až na delegáta arogantý chlap čo s ničim nepomohol a taxi za 55 € na letisko vďaka nemu.Odporúčam precestovať celý ostrov zaberie to 1 deň.Hlavne to západné pobrežie na juhu krásne vlny a nikde ani noha.

  • 60 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Maledivy, Kaafu (sever Male) Atoll

Summer Island Maldives

100 %
  • I. K.
  • 23.07 - 30.07.2015
Zájazdy do hotela

Táto dovolenka bola zatiaľ jednoznačne našou najkrajšou dovolenkou. Napriek tomu, že hotel má 4* a niekde dokonca udávajú len 3*, kvalitou je podstatne vyššie. Cesta bola síce nekonečná ( s prestupom v qatarskej Dohe ) ale ten pobyt jednoducho stál za to. Fantastické. Určite sa na Maledivy ešte vrátime. Sme maximálne spokojný aj s cestovnou kanceláriou AIRSTOP. Pani Kadlecová nám veľmi pomohla pri výbere a plánovaní tejto dovolenky. Detaily nám zisťovala a komunikovala s nami ešte deň pred odletom. Takže vďaka. Hotelom v tomto prípade je v podstate celý, síce menší ale o to úchvatnejší ostrov. Na biely jemnulinký piesok sme si zvykli okamžite, takže sme na obuv prakticky zabudli. Piesok je jednoducho všade. Na recepcii, v reštaurácii, v bare a hlavne je všade čisto. Oni ten ostrov v jednom kuse zametajú, takže chodenie "naboso" je brutálne návykové. O mori aj škoda písať, pretože to čo vidíte v reklamných katalógoch je v skutočnosti ešte krajšie. Je priezračne čisté a tyrkysové. Reštaurácia bola čistá, s novým zariadením. Strava je v podstate zameraná na indickú kuchyňu, takže kari, ryža, ryby, hromada zeleniny a ovocia (neskutočné passion fruit) a vynikajúce polievky. Obsluha vynikajúca, čašníci vždy čistí a úslužní, nie však prehnanie vtieraví. Takže maximalna spokojnosť. Večerné posedenie v bare bolo veľmi príjemné, s doprovodom živej hudby. Dokonca prišiel aj kúzeník :):):).

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kypr, Pernera - Kalamies Beach (Protaras)

The Golden Coast Beach Hotel

77 %
  • P. P.
  • 22.07 - 31.07.2015
Zájazdy do hotela

Celkovo sme aj napriek niektorým nedostatkom boli s hotelom a možnosťami v okolí spokojní.Návrat do hotela nevylučujeme. Odporúčame pre rodiny s deťmi, klientela veľmi slušná, na úrovni (cca 50% Rusi, 40% Angličania). Bývali sme v rodinnej časti (novom pavilóne), izba bola obrátená do ulice ktorá bola rušná vo dne i v noci, takže to by mohlo prekážať hosťom ktorí sú citliví na hluk. Izby obrátené do poľa boli tiché. Možnosti nákupov v okolí štandardné.

  • 60 %

    Služby hotela

  • 60 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Okurcalar

Lycus Beach

100 %
  • V. B.
  • 21.07 - 28.07.2015
Zájazdy do hotela

"Animation team is the best." Ja hodnotím 100% - neviem čo by som ešte mohla chcieť.Odporúčam všetkým. K mojej maximálnej spokojnosti prispeli aj chutné drinky v plážovom bare a vynikajúca atmosféra. Vonkajšie aj vnútorné priestory hotela vkusné, udržiavané a čisté. V jednotlivých zákutiach záhrady si mohli nájsť priestor pre seba ako deti tak aj starší rekreanti. Klienti boli najviac Nemci, potom Rusi, zopár Čechov, Slovákov a Turci. Ich správanie bolo kultúrne a kľudné.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Anissaras

Bella Beach

100 %
  • D. K.
  • 24.07 - 31.07.2015
Zájazdy do hotela

Dovolenku v hoteli aquis bella beach na ostrove Kreta by som naozaj vrelo doporucila pre ludi akejkolvek vekovej kategorie, aj pre rodiny s detmi, hotel ma fantasticke sluzby, vsetko fungovalo na sto percent, krasne ciste more a plaz, kusok mestecko, vyborna strava, vsetko idealne, naozaj skvela dovolenka:) Hotel ma velmi dobru polohu, hned na plazi, kusok od mesta, doporucujem :)

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Mitos App & Hotel

77 %
  • A. H.
  • 23.07 - 31.07.2015
Zájazdy do hotela

S ubytováním jsme byli velice spokojení, velmi dobrý poměr kvality a ceny! Určitě doporučujeme, ale hotel je dost daleko od centra města, to je potřebné si uvědomit, není to na pěší procházky. Prostředí relativně klidné, tedy v porovnání s centrem města, byl tam i lepší vzduch. Doporučujeme, ale v oblasti Kleopatra beach se nám před 2 lety líbilo víc, samotný hotel Mitos byl ale super. Hotel byl celý čistý, nově zrekonstruovaný, v okolí bylo dost restaurací i obchodů, ale do centra Alanye bylo dost daleko- cca 4km, jezdili jsem dolmušem za 1 liru. Prostředí bylo klidnější než v Alanyi, vhodné pro rodiny s dětmi. Snídaně byly poměrně chudobné, ale nám stačily.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Colakli

Diamond Elite Hotel & Spa - Adults only

100 %
  • 14.07 - 28.07.2015
Zájazdy do hotela

Hotel je na špičkovej úrovni, každý domáci Vám povie, že je v Side najlepší. Je menší, čo sme vnímali ako veľkú výhodu, lebo personál si Vás ľahko zapamätá a aj vaše požiadavky. Wifi je len na recepcii, čo sem tam prekáža, ale nakoniec sme mobily nechali v izbe a užili si všetko ako sa patrí. V okolí hotela sa dajú nakúpiť krásne veci, veľa by som nebalil a rozhodne by som si vzal dosť kufrov. Odporúčam využiť kadernícke služby, pedikúru a manikúru, ktoré su na špičkovej úrovni. V hotelovej fotoslužbe je aj možnosť dať si urobiť profi fotky, my sme ju využili a boli sme nad mieru spokojný. Jednoducho povedané keby sme nemuseli pracovať, domov nejdeme. Hotel je otvorený druhý rok, krásny nový v okolí možnosti nákupov, výletov do mora cca 500m.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Španělsko, La Cala de Mijas (Mijas Costa)

Vik Gran Hotel Costa Del Sol

100 %
  • G. H.
  • 21.07 - 28.07.2015
Zájazdy do hotela

Veľmi sme boli spokojný, určite odporúčame, strava a služby perfektné (AI ..strava a nápoje od rána 7:00 do 23:30), výborné umiestnenie hotela. Možnosti nákupov, zábavy, aj kľudného oddychu. Krásna dovolenka. Výborné umiestnenie na pláži La Cala, nákupné možnosti do 5 min., pozdĺž plážovej promenády (má 6 km!) množstvo barov a reštaurácii, ale tak, že nepôsobia rušivo, ani hlučne, mnoho športového vyžitia, vhodné pre každého, síce tam večer počuť hudbu s lunaparku (šialené atrakcie, aj pre deti, aj pre adrenalínových nadšencov) za cestou, ale stačí zatvoriť balkónové dvere ;)

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

100 %
  • S. P.
  • 19.07 - 26.07.2015
Zájazdy do hotela

Hotel má výbornú polohu a hlavne vlastnú pláž. Pre milovníkov verejnej pláže je táto blízko k dispozícii. Ak nabudúce pocestujem do Abú Dhabí, určite si vyberiem tento hotel, veľmi sa páčilo ... :-) Hotel má výbornú polohu pre tých, ktorí nechcú sedieť iba na izbe. Prechádzkou asi 10 min. po peknej promenáde sa dostanete do Maríny, kde je obrovské nákupné centrum. Celý Dubaj je veľmi čistý, nájdete tam čo vás len napadne.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Trendy Palm Beach

77 %
  • S. F.
  • 17.07 - 24.07.2015
Zájazdy do hotela

V pomere cena:kvalita ťažko prekonateľný hotel. Pravdepodobne aj vďaka nemeckej klientele je to hotel čistý a pokojný napriek prítomnosti mnohých detí. Strava je vynikajúca, čerstvá a rôznorodá. Izby sú taktiež vynikajúce, radosť v nich bývať, veľmi vkusne zariadené a udržiavané. Toto je základom dobrej dovolenky. Ďalším veľkým plusom je more, naozaj príjemne teplé, čisté a plné rýb. Ako hlavné, ale znesiteľné nedostatky sú nie úplne čistá pláž a zatvorený bufet na jedlo v rôznych časových intervaloch. My sme objednávali dovolenku na týždeň za 750 € na osobu. Lepší hotel v Turecku za túto cenu je náročné zohnať. Je to menší komplex, ale pomerne čistý a udržiavaný. Možnosti nákupu sú v rezorte pomerne obmedzené, človek tam nájde pár suvenírov a nejaké to oblečenie či doplnky, ale skôr treba ísť niekam mimo komplex. Jedna hlavná reštaurácia a druhá menšia a la carte. Všade je čisto, poriadok. Hotel sme si vybrali podľa recenzií na tripadvisore, pomer cena:kvalita je takmer neprekonateľná. Pred hotelom je bazén, ktorý sme ale nevyužívali, ďalej je veľká terasa, kde sú každý večer predstavenia + je tam bar a bufet(mal by byť otvorený častejšie...). Hotel je jednoznačne vhodný aj pre rodiny s deťmi, animátori sa dokážu s deťmi vyhrať a celkovo na počet detí na hoteli tam bol pokoj. Nerobili rozruch.

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Kanárské ostrovy, San Eugenio (Costa Adeje)

Parque de Las Americas

60 %
  • M. D.
  • 17.07 - 26.07.2015
Zájazdy do hotela

Ubytovanie nebolo z ich strany zaistene, hoci bolo zaplatene vsetko predom, resp nemali hned volno. Prve 2 noci nas nastahovali do susedného hotela-panelaku k autostrade, strasneeee. Pri takom komplexe by sa to nemalo stat. parcik pekny

  • 77 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 42 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Bali (Kréta)

Xidas Garden

100 %
  • I. M.
  • 18.07 - 26.07.2015
Zájazdy do hotela

Odporucam pre rodinky / ludi, ktori nemaju radi masovky, obrovske hotely, preplnene bazeny a plaze, maju radi osobny pristup personalu, utulne prostredie s malebnym okolim. Necakajte obrovske bufety, uzasne drinky... ale vsetko co sa tu ponuka je velmi chutne a postacujuce. Bazen je skoro vzdy prazdny, krasne cisty, pri bazene je velky lounge bar pod strechou ( s hudbou), kde sa da cely den oddychovat v tieni; restauracia je formou terasy vonku - je odtial krasny pohlad na bazen, bar a okolite hory. Klientela hotela - velmi na urovni; slovakov ani cechov tu nestretnete; prevazne su tu francuzi, nemci, rusi. Hotel je dore situovany, v blizkosti je vela obchodikov, restauracii, atd (od 5-15 min chodze)

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Mauricius, Mahebourg Blue Bay (Grand Port)

Preskil Beach Resort

100 %
  • M. M.
  • 10.07 - 20.07.2015
Zájazdy do hotela

Hotel môžem len odporučiť, personál na jednotku, služby tiež. klientela väčšinou z južnej afriky a ázie a tak môžno štvrtina európania. Je na veternej strane ostrova, takže vietor tu je na dennom poriadku. Musím pochváliť celkovo hotel, jeho personál, stravu, reštaurácie, pláže, celkový servis. Jedinný mínus dávam len to, že nemecké cestovky ich majú tak podchytených, že zájadzy Vám hotel vôbec nemohol predať, len cez svojho delegáta a ten mal ceny vždy krát 2, tak sme si museli riešiť takéto veci individuálne a to isté s taxíkmi, hotel púšťal do vnútra len zazmluvnených a ceny tak isto krát dva, za bránou ich ale čakalo vždy dosť.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 77 %

    Izba

  • 77 %

    Pláž a okolie

  • 77 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava

Bulharsko, Sluneční pobřeží

Sun Palace Sonnenstrand

100 %
  • A. S.
  • 21.07 - 25.07.2015
Zájazdy do hotela

Všetko na výbornú, počnúc personálom, ubytovaním, čistotou. výbornou a bohatou stravou, okolím hotela - všetko potrebné - v okolí 100m, pláž cca.5 minút - čistá, rovnako aj more. Môžem jedine odporučiť

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 0 %

    Strava