Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb cookies. Pokračovaním v prehliadači vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Recenzie hotelov

Kanárské ostrovy, Playa De Esquinzo

Esquinzo & Monte del Mar

100 %
  • D. G.
  • 23.11. 2018 - 7.12.2018
Zájazdy do hotela

Tak my sme boli v tomto ubytovaní štvrtý krát, pre nás je to dokonalé. Všeobecne - pre tých, ktorí vyhľadávajú absolútny kľud! Apartmány ponúkajú všetko čo potrebujete v- avšak pozor, neočakávajte žiadnu promenádu, obchody, taverny...je tam 1 skvelý bar so živou hudbou, skvelé potraviny a obchodík so suvenírmi. Iné možnosti však nie sú. Pláž je tá najkrajšia akú som kedy videla, preferuje sa nudizmus a žiadne služby nečakajte, je to absolútne prírodná oblasť. Inak máte možnosť ísť pešo do veľkého supermarketu, cca 15 minút chôdze, alebo vziať taxík (ochotne vám ho zavolajú z baru/recepcie), autobus. Pešo je to po pláži úžasná prechádzka 5km do Jandie. Pre nie mestské typy ľudí absolútne odporúčam.

  • 50 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Maroko, Marrákéš

Le Caspien Marrakech

50 %
  • J. L.
  • 29.11. 2018 - 6.12.2018
Zájazdy do hotela

So službami hotela sme boli spokojní. Kvalita služieb zodpovedala popisu.

  • 50 %

    Služby hotela

  • 40 %

    Izba

  • 50 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 40 %

    Strava

Thajsko, Ao Nang Beach

Krabi La Playa Resort

100 %
  • G. B.
  • 26.11. 2018 - 6.12.2018
Zájazdy do hotela

Obrovská spokojmosť. Išla by som sem aj nabudúce. Personál veľmi ochotný, strava výborná (aj EU jedlá, čomu sa človek tam vyslovene poteší), masáže prvej triedy. Bazén čistý, bar a coctaily prvej triedy

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa Bavaro

Catalonia Royal Bavaro - Adults Only

100 %
  • S. M.
  • 25.11. 2018 - 5.12.2018
Zájazdy do hotela

Velmi pekný resort,žiadne deti ani ruskí občania,maximálna spokojnost,doporučujem.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Kuba, Varadero

Gran Caribe Club Kawama

80 %
  • M. B.
  • 25.11. 2018 - 5.12.2018
Zájazdy do hotela

Prijemna dovolenka s ohladom na pomer cena vykon

  • 60 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Marsa Alam

Dream Lagoon Beach Resort

50 %
  • V. S.
  • 27.11. 2018 - 5.12.2018
Zájazdy do hotela

pekná pláž, izby ok, otrasné jedlo, otrasný program večer - hlučná diskotéka pod oknom

  • 50 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 40 %

    Šport, voľný čas

  • 20 %

    Strava

Mexiko, Cancún

Secrets The Vine - Adults Only

100 %
  • A. B.
  • 27.11. 2018 - 4.12.2018
Zájazdy do hotela

Perfektný hotel s top službami. Odporúčame.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Corralejo

LABRANDA Aloe Club

100 %
  • E. S.
  • 30.11. 2018 - 4.12.2018
Zájazdy do hotela

Super hotel, jednoduchší, ale čistý, super jedlo, super služby. Maximálna spokojnosť s výberom hotela. Ďakujeme

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa Dorada

Iberostar Costa Dorada

80 %
  • V. H.
  • 20.11. 2018 - 4.12.2018
Zájazdy do hotela

Hotel starsi, umiestneny v peknej tropickej zahrade. Nie je to luxury hotel, ale celkovy dojem dobry.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa Punta Cana

Royalton Bavaro Resort & Spa

100 %
  • L. L.
  • 27.11. 2018 - 4.12.2018
Zájazdy do hotela

TOP DOVOLENKA! Práve sme sa vrátili z tohto úžasného miesta s nespočetným množstvom zážitkov ;)

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Mexiko, Cancún

Iberostar Cancun

90 %
  • J. G.
  • 22.11. 2018 - 4.12.2018
Zájazdy do hotela

Maximálna spokojnost s hotelom, co sa tyka stravy, drinkov, personalu. Izbu hodnotim na 90%, kedze bola dost maly zachod spojeny so sprchou a bateria bola vysunuta zo steny, ale to nam v podstate vobec nevadilo. Na izbe bol minibar - pivo, cola, sprite, voda. Takisto tam bol kavovar a caj. Izby ciste, priestranne. Plaz nadherna, sirka s bielym pieskom, more tyrkyzove, len bolo dost rias a polovicu nasho pobytu bolo dost rozburene s bvelkymi vlnami (co moze niekto povazovat za vyhodu). Posledny den sme si dali upgrade do hotela Ibersotar Tower Prestige a ten bol teda na TOP urovni. Je to len 2 tyzdne otvoreny hotel, takze vsetko uplne nove, ciste, krasne, s lepsimi sluzbami, je to Adults only. Neskutocna gastronomia, ale 1 noc nam stacila, kedze to bolo na nas az prilis nóbl :-)

  • 100 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Pasha Bay

Sharm Plaza

70 %
  • s. P.
  • 23.11. 2018 - 30.11.2018
Zájazdy do hotela

bolo fajn

  • 50 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 20 %

    Šport, voľný čas

  • 50 %

    Strava

Zanzibar (Tanzanie), Nungwi

Doubletree by Hilton Resort Zanzibar Nungwi

90 %
  • M. J.
  • 15.11. 2018 - 26.11.2018
Zájazdy do hotela

Nevedeli sme do čoho ideme ( aj keď sme mali prečítaných veľa recenzií), ale po príchode do hotelového rezortu sme boli so všetkým spokojný. Chcem podotknúť že mimo rezort sme išli iba po pláži do oblasti Kedwa- prechádzka bola veľmi príjemná.Neľutujeme že sme navštívili Zanzibar, ľudia sú tu prevažne milí, ochotní, vysmiaty, služby v rezorte sú vynikajúce, pláže nádherné, voda bola teplá a prevažne čistá. Bohužiaľ treba počítať s tým že všade čakajú na tzv. "bakšiš" , a niekedy je lepšie ho dať hneď, lebo sa môže stať ( stalo sa známym ), že pri odlete na letisku , keď čakáte na odlet , prídu zamestnanci letiska do haly za Vami a vyzvú Vás aby Ste ich nasledovali i s príručnou batožinou a dajú Vám tu toľkokrát vyložiť a uložiť že samy pochopíte čo to ukončí - bakšiš. Ale to nepokazilo naše krásne zážitky z dovolenky z tejto nádhernej zaujímavej destinácie - Zanzibar

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Taba Heights

Strand Taba Heights Beach & Golf Resort

50 %
  • I. S.
  • 3.11. 2018 - 8.11.2018
Ubytovanie do hotela

Hotel má už najlepšie časy za sebou a preto by už nemal používať označenie 5 hviezdičiek.

  • 30 %

    Služby hotela

  • 30 %

    Izba

  • 50 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 30 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa Bavaro

Natura Park Beach Eco Resort & Spa

70 %
  • A. P.
  • 18.11. 2018 - 2.12.2018
Zájazdy do hotela

Prijemna atmosféra hotelu splnil naše očakávania boli sme veľmi spokojne mozem vrelo odporučiť

  • 70 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Playa Castillo (Caleta de Fuste)

Caleta Garden

90 %
  • S. D.
  • 24.11. 2018 - 1.12.2018
Zájazdy do hotela

Caleta Garden, but without any garden :) Food very good. Low cost hotel, but on very high level. Cleaning each day, quality food in restaurant. Little bit old, but on my room was new bed (mby only lucky). Guests mostly from UK. No green trees or palms inside, what was for hotel with name Garden rly surprised... I recomend this hotel, but not rooms on lowest floor, this are under niveau of street, so enabydy from street look in the windows.

  • 80 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa Bavaro

Sunscape Dominican Beach

30 %
  • M. Z.
  • 20.11. 2018 - 2.12.2018
Zájazdy do hotela

Otrasná pláž plná rias a zápach od ich rozkladu,ani som do nej nevyšla! Rezort fajn

  • 50 %

    Služby hotela

  • 50 %

    Izba

  • 0 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 50 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Costa Calma (Playa Barca)

H10 Tindaya

90 %
  • E. Z.
  • 23.11. 2018 - 30.11.2018
Zájazdy do hotela

Celkovo príjemný dojem.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Bali (Indonésie), Tanjung Beach (Benoa)

Sol Beach House Benoa

90 %
  • j. z.
  • 11.11. 2018 - 22.11.2018
Zájazdy do hotela

V hoteli sme boli na 10 dni v polovici novembra, ani raz cez deň nepršalo len 2 krát v noci, každý deň krásne počasie, hotel na vysokej úrovni, čistý, personál veľmi milý a ochotný, služby tak isto, talianska reštaurácia výborná, poloha pri pláži nie je celkom výhodná . Celkovo krásna dovolenka

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Mauricius, Trou Aux Biches (Pamplemousses)

Le Palmiste Resort & Spa

90 %
  • V. R.
  • 14.11. 2018 - 26.11.2018
Zájazdy do hotela

V podstate to čo sme čakali od 3 hviezdičkového hotela. Len neodporúčame plnú penziu. Väčšina hostí mala polpenziu a tým pádom bol výber jedál na obed slabý. Hotel nie je na pláži ale to sme vedeli takže sme pešo chodili asi 500 600m na pláž. Tá pláž však za to stojí.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava